Ma hasznos, segítőkész leszel - Egymondatos horoszkóp: Február 28.

2021.február.28.

A február a Szűz jegyében lévő Holddal búcsúzik: az esti órákig szeretnél mindent jól csinálni, hasznos és segítőkész lenni. Megbízható, gyakorlatias vagy, biztonságérzetedet fokozhatod, ha mindent rendbe teszel magad körül, a számlákat is beleértve. A Plútó és a Mars barátságos fényszöge pedig arra ösztönöz, ne csak rendet teremts, hanem ellenőrzés alatt tarts mindent. Ha környezeted szükségletei elvonnak a számodra fontos tevékenységektől, nem szívesen vesztegeted az idődet azokra, akik nem díjazzák munkádat. Este, amikor a Hold már átlép a Mérlegbe, könnyen teremtesz kapcsolatokat, de vigyázz, nehogy békéd megőrzéséért túl nagy árat kelljen fizetned.

Ma hasznos, segítőkész leszel - Egymondatos horoszkóp: Február 28.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Pótolhatatlan vagy a családban, túleshetsz a mindennapi feladatokon, este viszont ne gondolj nyomban esküvőre, ha rokonaid meghívnak egy pasit vacsorázni.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás nemcsak a pasidhoz, de a rokonokhoz fűződő kapcsolatodat is meghatározza, de a mai időkben a munkában nem lehetsz elég sokoldalú.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen dolgozol a családi cégnél, de ne akarj a rokonaidra szorulni, ám ha lakást bérelnél, egyik rokonod jó tippet adhat, kedvesed pedig este tesz boldoggá.

Rák (06. 22-07. 22.) A takarítás arra jó, hogy rendet tegyél ott, ahol kell, a pároddal remekül szót értesz, és ami nem lebecsülendő, nem terheled a családot magánéletednek részleteivel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rendteremtés közben rábukkansz egy emléktárgyra, ez régen elfeledett érzelmeket ébreszt fel benned, de ha este nem tudsz felhívni valakit, hagyj üzenetet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma könnyen megjegyzel tényeket, adatokat, csupa olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de ne érezd magad zavarban, amikor csak a puszta szexet kívánod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha szomjazol a védelemre és a biztonságra, de a családod és a partnered nem tudja megadni neked azt, amire szükséged van, estére már minden rendbe jön.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lesz néhány pengeéles megjegyzésed, de ne hárítsd el a barátnőd vagy egyik munkatársad figyelmeztetését, akinek a véleményét tiszteletben kellene tartanod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól megfizetnek, de ha egyedül nem győzöd a munkát, javasold a kedvesednek, hogy kizárólag neked dolgozzon, hogy mentesülj a rendkívüli megterhelés alól.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy nem igényled az érzelmeket, de ha a fiúd is nagyon hűvösen viselkedik veled, jó, ha csak olyasmi jár a fejedben, aminek semmi köze a munkához.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne csak akkor keresd fel a rokonaidat, ha hitelre van szükséged, de ha tele van a ház vendégekkel, kollégák látogatnak meg, az ágyad azért ne maradjon üresen.

Halak (02 20-03. 20.) Ha úgy érzed, hogy a párod nem bízik benned, és kételkedik az üzleti ismereteidben, és ezért ellenőrizni akar, még azt is el kell tűrnöd, hogy szemmel tartson.

Ez is érdekelhet

Gyász! Felfoghatatlan: Virgil Abloh az Off-White alapítója, a Louis Vuitton tervezője halott

Gyász! Felfoghatatlan: Virgil Abloh az Off-White alapítója, a Louis Vuitton tervezője halott

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe