Ma hasznos, segítőkész leszel - Egymondatos horoszkóp: Február 28.

2021.február.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A február a Szűz jegyében lévő Holddal búcsúzik: az esti órákig szeretnél mindent jól csinálni, hasznos és segítőkész lenni. Megbízható, gyakorlatias vagy, biztonságérzetedet fokozhatod, ha mindent rendbe teszel magad körül, a számlákat is beleértve. A Plútó és a Mars barátságos fényszöge pedig arra ösztönöz, ne csak rendet teremts, hanem ellenőrzés alatt tarts mindent. Ha környezeted szükségletei elvonnak a számodra fontos tevékenységektől, nem szívesen vesztegeted az idődet azokra, akik nem díjazzák munkádat. Este, amikor a Hold már átlép a Mérlegbe, könnyen teremtesz kapcsolatokat, de vigyázz, nehogy békéd megőrzéséért túl nagy árat kelljen fizetned.

Ma hasznos, segítőkész leszel - Egymondatos horoszkóp: Február 28.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Pótolhatatlan vagy a családban, túleshetsz a mindennapi feladatokon, este viszont ne gondolj nyomban esküvőre, ha rokonaid meghívnak egy pasit vacsorázni.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás nemcsak a pasidhoz, de a rokonokhoz fűződő kapcsolatodat is meghatározza, de a mai időkben a munkában nem lehetsz elég sokoldalú.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen dolgozol a családi cégnél, de ne akarj a rokonaidra szorulni, ám ha lakást bérelnél, egyik rokonod jó tippet adhat, kedvesed pedig este tesz boldoggá.

Rák (06. 22-07. 22.) A takarítás arra jó, hogy rendet tegyél ott, ahol kell, a pároddal remekül szót értesz, és ami nem lebecsülendő, nem terheled a családot magánéletednek részleteivel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rendteremtés közben rábukkansz egy emléktárgyra, ez régen elfeledett érzelmeket ébreszt fel benned, de ha este nem tudsz felhívni valakit, hagyj üzenetet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma könnyen megjegyzel tényeket, adatokat, csupa olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de ne érezd magad zavarban, amikor csak a puszta szexet kívánod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha szomjazol a védelemre és a biztonságra, de a családod és a partnered nem tudja megadni neked azt, amire szükséged van, estére már minden rendbe jön.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lesz néhány pengeéles megjegyzésed, de ne hárítsd el a barátnőd vagy egyik munkatársad figyelmeztetését, akinek a véleményét tiszteletben kellene tartanod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól megfizetnek, de ha egyedül nem győzöd a munkát, javasold a kedvesednek, hogy kizárólag neked dolgozzon, hogy mentesülj a rendkívüli megterhelés alól.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy nem igényled az érzelmeket, de ha a fiúd is nagyon hűvösen viselkedik veled, jó, ha csak olyasmi jár a fejedben, aminek semmi köze a munkához.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne csak akkor keresd fel a rokonaidat, ha hitelre van szükséged, de ha tele van a ház vendégekkel, kollégák látogatnak meg, az ágyad azért ne maradjon üresen.

Halak (02 20-03. 20.) Ha úgy érzed, hogy a párod nem bízik benned, és kételkedik az üzleti ismereteidben, és ezért ellenőrizni akar, még azt is el kell tűrnöd, hogy szemmel tartson.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője