Ma hirtelen változás növelheti rajtad a nyomást - Egymondatos horoszkóp - április 26. vasárnap

2020.április.26.

A hét utolsó szabadnapján, amikor a Bika jegyében lévő Nap együttállásba kerül az Uránusszal, rá kell ébredned, hogy a karanténban, amikor világod összeszűkült, sem élhetsz elszigetelten. A számítógéped és a modern technológia közelebb hozhat másokhoz. Anyagi biztonságod felborulhat, lázadsz a kötelezettségeid ellen, de az sem kizárt, hogy a párod megpróbál kitörni a túl szoros kötelékből. Ha egyik rokonod, megbízóid vagy a kedvesed olyan hirtelen váltásokat hajt végre, amelyek átalakítják kapcsolatotokat, igyekezz megérteni a másik függetlenségi igényét. De te is kiléphetsz a komfortzónádból, hiszen nyitott vagy a változások és az új ötletek iránt, de szokásoddá kell tenni, hogy higgadt maradj stresszhelyzetekben. Felpörgött állapotban ügyelj az elegendő B-vitamin és magnéziumfogyasztásra, s végezz relaxációs gyakorlatokat! A Nap és az Uránusz együttállása műszaki problémák, közlekedési balesetek, keringési rendellenességek okozója lehet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ami az anyagi ügyeidet és a bevételedet illeti, mostanában semmi nem úgy történik, ahogy elképzelted, de ha megszűnt egyik bevételi forrásod, keress valami mást.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy komoly stresszt szenvedsz el, míg sikerül hozzászoknod és átállnod az otthoni munkavégzésre, mégis szakítanod kell a megmerevedett élethelyzetekkel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy vegyes érzelmekkel viseltetsz a változással szemben, de ha úgy döntesz, képes vagy megváltozni, úgy kommunikálni, hogy kivédd rokonaid áskálódását.

Rák (06. 22-07. 22.) Még karanténban se feledkezz meg barátaidról, megbízóidról és üzleti partnereidről, akik fontosak számodra – veszteség érne, ha elveszítenéd velük a kapcsolatot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a munkahelyi bizonytalanság vagy egy irodai viszony stresszt okoz, szembe kell nézned a dilemmával: a karrieredre vagy inkább a párodra koncentrálj.

Szűz (08. 24-09. 23.) Külföldi állásajánlattal, tanulmányaiddal összefüggő meglepő fordulat, de amikor a legjobban összekuszálódnak a dolgok, szokatlan megoldásaidat nagyra becsülik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha képtelen vagy elfogadni kedvesed költekezési szokásait vagy a hűtlenségét, ma pánikba eshetsz attól, hogy életetek nem mentes az anyagi problémáktól.

4 csillagjegy, akikkel nem könnyű összezárva lenni

4 csillagjegy, akikkel nem könnyű összezárva lenni

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mindennek, aminek a főnököddel vagy rokonaiddal való kapcsolatodban utasítás-, korlátozás- vagy fegyelemszínezete van, számodra stresszel ér föl.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Eddig alkalmazkodtál a munkahelyedet érintő változásokhoz, ám ha most elfogy a türelmed, heveskedéseddel elronthatod mindazt, amit eddig felépítettél.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma elkaphat a gépszíj, egy kicsit az eszed is elmehet, de egy váratlan szerelmi kalandhoz vagy számítógépes spekulációhoz a csillagok áldásukat adják.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A váratlan változások kapcsolatodban és a családban fontossá teszik az együttműködést, de ne bútorozz össze a pároddal - az együttélésből nem lesz házasság.

Halak (02. 20-03. 20.) A szokások addig jók, amíg előnyödre szolgálnak, de néha változtatni kell rajtuk - lehet, hogy ma éppen a számítógéped vagy a telefonod segít az álláskeresésben.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.