Ma ideális a nap a tanulásra - Egymondatos horoszkóp - október 14. péntek

2016.október.14.

A barátságos Merkúr-Szaturnusz szextil fényszögnek köszönhetően most még a fáradságosan unalmas rutinfeladatokkal is játszi könnyedséggel megbirkózhatunk. Szorgalmunknak, felelősségteljes beállítottságunknak, pontosságunknak, megbízhatóságunknak, alaposságunknak és kitartásunknak köszönhetően talán megszerzünk egy hosszú távú sikert ígérő feladatot vagy megbízást. Mivel képesek vagyunk egy adott feladatra összpontosítani, és az apró, jelentéktelennek tűnő részletekre is odafigyelünk, ez az időszak kedvez a tanulmányoknak, az állásinterjúknak és a vizsgáknak.

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi állásajánlatra, tanulmányútra érdemes igent mondani, rokoni tanácsot ajánlatos megfogadni, kollégáidat pedig ma meggyőzheted a magad igazáról.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha meg akarod tartani az állásodat, ha új megbízásokra van szükséged, tedd magad nélkülözhetetlenné; egy szakmai vagy pénzügyi döntéssel javíthatsz helyzeteden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnereddel vagy egyik üzletfeleddel fontos döntést hozhattok ezen a napon, lehet, hogy az anyagiakkal van kapcsolatban, de az is lehet, hogy a magánéletetekkel.

Rák (06. 22-07. 22.) Családi, házassági vagy munkahelyi gondok esetén egy jól levezetett, beszélgetés rá fog mutatni, hogy mi a probléma és megmutatja a megoldás módját is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel a partnered racionálisabb és gyakorlatiasabb, ha kevésbé érzelmesen és sokkal konkrétabb szinten kommunikálsz vele, könnyebben célt érhetsz nála.

Szűz (08. 24-09. 23.) Meg kell beszélned rokonaiddal és a pároddal vásárlási, befektetési terveidet, helyre kell hoznod egy baklövést, de otthonod biztonságára ne sajnáld a pénzt!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Állíts össze névsort mindazokról, akik sikerhez segíthetnek, és ezt a listát emlékeztetőként használva, kérd meg őket, hogy segítsenek abban, amire szükséged van.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleti tárgyalásodon kizárólag az számít, hogyan adod elő magad: minél világosabban és határozottabban közlöd, mire van szükséged, annál jobbak az esélyeid.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Most kérj protekciót, szerezz támogatót, jobb beosztást, fizetésemelést, amikor a barátságos Merkúr-Szaturnusz rezgések is a segítségedre lesznek.

Bak (12. 22-01. 20.) Szakmai sérelmek megbeszélésekor hagyd, hogy a sérelmet szenvedett elmondja a panaszait, mert ha félbeszakítod a másikat, nem kapsz elegendő információt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehetőséged nyílik arra, hogy csatlakozz egy szövetséghez, és olyan kapcsolatokat alakíts ki, amelyeknek hamarosan hasznát veheted az üzleti életben.

Halak (02. 20-03. 20.) Elhárul egy akadály, munkahelyi és anyagi gondod megoldódik, de ne hidd, hogy most már gondtalanul lóbálhatod a lábadat: riválisaid pontosan erre várnak.

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod