Ma igazán kreatív leszel - Egymondatos horoszkóp - szeptember 18. hétfő

2017.szeptember.18.

A barátságos Vénusz-Uránusz sugárzás hatására keressük a változatosságot, élvezzük a kreativitást igénylő tevékenységeket, és akkor is jól érezzük magunkat, ha a dolgok nem az elvárásaink szerint alakulnak. Mivel könnyen leteríthet a szerelmi villámcsapás, emlékeztesd magad arra, hogy egy kis flörtölés még nem bűn, de félrelépni, az igen. Ha meglévő kapcsolatodból hiányzik a változatosság, ideje felturbózni. Szabadság és spontaneitás ezen a napon a jelszó. Énekesek, táncosok és általában a szórakoztató szektorban tevékenykedők igen sikeres időszakra számíthatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Hobbidból, kreatív tevékenységedből váratlan nyereség származhat, és ha van bátorságod kockáztatni, új világba, új életbe kerülsz, melybe egy új szerelem vezet be.

Bika (04. 21-05. 20.) Talán éppen most fedezed fel az otthon végezhető foglalkozásban rejlő pompás lehetőségeket, de ehhez először munkára alkalmas környezetet kell kialakítanod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Művészként új távlatok nyílnak meg előtted, de a protektorokat még te sem nélkülözheted; ma egész nap csak bolondozol, ráadásul vakrandid is telitalálat lesz.

Rák (06. 22-07. 22.) Felejtsd el a megszokásokat, mert most csak szokatlan üzleti ötleteid segítségével juthatsz bevételhez, de szükséged is van pénzre, amiből eltarthatod a családot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod külföldről származik, hála a szerelemnek, most kellő bátorságra tesztek szert, hogy olyan viszonyban éljetek, amely túllép az előítéleteken.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha több szexet akarsz, legyél izgalmas partner, akivel jó szeretkezni, de a mai napon adómentes jövedelemre is szert tehetsz, amelyet ajánlatos titokban tartani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma együtt szórakozhatsz, esetleg viszonyt kezdhetsz egyik üzletfeleddel, de ha a párod ódzkodik a házasságtól, akkor keress magadnak valaki mást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Habár nem alkalmazkodsz a szabályokhoz, népszerű vagy a munkahelyeden, és ha meg akarod változtatni az életedet, készülj fel egy irodai kalandra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel szükséged van a kockázatvállalásra, ez a magyarázat arra, hogy utazásod során olyan partner iránt érzel vonzalmat, aki kihívást, kalandot jelent számodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Mi rossz van abban, hogy ha számodra fontos a pénz, azt a pasit fogod szeretni, és azzal fekszel le, akinek pénze van, és aki gondtalan életet biztosíthat számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Számítógépeden vagy telefonodon a randevú oldal elvezethet a Nagy Ő-höz, de legyél eredeti, szakíts a konvenciókkal, és küldj néhány pajzán hangú e-mailt!

Halak (02. 20-03. 20.) Váratlan forrásból juthatsz bevételhez, ráadásul valaki, akivel szakmai vagy üzleti kapcsolatban állsz, megközelíthet egy munkával kapcsolatos téma ürügyén.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk