Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Egymondatos horoszkóp - augusztus 5.

2018.augusztus.5.

A reggeli időszakban, amikor a Bika jegyében lévő Hold barátságtalan fényszöget zár be a hátráló Oroszlán-Merkúrral, tedd félre makacsságodat, legyél kevésbé anyagias, ne akarj trófea lenni: ne várd el a párodtól, hogy briliáns ékszerekkel, gyöngyökkel vagy más luxuscikkekkel halmozzon el. Ne hamarkodd el, mit kívánsz… mert lehet, hogy megkapod! Ha veszel valamit, később megbánhatod döntésedet. Ám a Hold és a Plútó háromszöge valamivel később megkönnyíti, hogy a gondoskodó, racionális "Földanya" szerepében kényelmessé tedd saját és szeretteid életét. Ezen a nyári hétvégén elkezdheted kikövezni az utat, ami hosszú távú kapcsolathoz, anyagi biztonsághoz és jóléthez vezet.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Egymondatos horoszkóp - augusztus 5.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Veszélyes megszoknod partnered és rokonaid szeretetét és törődését, s azt hinni, hogy ez magától értetődik, vagy a szeretetnek egyre drágább bizonyítékát követelni.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem kell nagydobra verned egy veszteséget, de közeli rokonaiddal azért beszéljetek róla, a mai randin viszont ne legyél olyan nő, aki csak salátaleveleket csipeget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amilyen barátságos vagy máskor, ma inkább a saját fejed után akarsz menni, de ha nem egyezik a véleményed közeli rokonaiddal, jókat mulattok a szócsatáitokon.

Rák (06. 22-07. 22.) A ma aláírt szerződés csak annyit ér, mint a papír, amire írták, de a párod érzéseiben annyira biztos lehetsz, mint ahogy Gibraltár sziklái állnak a hullámverésben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hidd, hogy bármilyen árat kérhetsz alkotásaidért, és ha a főnököd hív, ne próbáld meg kinyomni a telefont, mert az első dolga az lesz, hogy kirúg.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ki kellene fognod a lovakat a mindennapi munka szekeréből, és elutazni valahová, de nem feltétlenül kell a Riviérán üdülnöd, egy kellemes vidéki panzió is megteszi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátaid botrányosnak minősíthetik, hogy egyik üzletfeleddel mész el szórakozni, és erotikus műsort néztek meg – de muszáj közben ilyen közel hajolnod hozzá?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ritkán jön össze, hogy ráérsz te is, és a párod is: ma minden csábítási trükködet beveted, mégis inkább arra vágysz, hogy a pasid önként kínálkozzon fel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne várj túl sokat a mai naptól, de ne csodálkozz, ha életed párja annyit biztosan megtud rólad, hogy semmitől nem fáradsz el úgy, mint egy kimerítő reggelitől.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nyaralsz, legfontosabb teendőd az, hogy kedvesedet kényeztesd, ma kerüld az élősködőket, este viszont ismerd fel, mekkora hatalom saját erotikus vonzerőd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családi vitákba lehetőleg ne avatkozz bele, és ha a szakítást fontolgatod, nem árt tudnod, hogy közös cégetek ötven százaléka a partneredet illeti meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod, aki tilosban parkolt, érted jön, ne várakoztasd, nehogy büntetést kelljen fizetnie, de ne legyél olyan naiv, hogy a legapróbb titkaidat is kifecsegd.

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján