Ma is csapatban az erő - Egymondatos horoszkóp - május 25. szombat

2019.május.25.

A Vízöntő jegyében lévő Hold a nap második felében a Jupiterrel barátkozik. Könnyen megy a csapatmunka, jól működő kapcsolatrendszered meghozhatja a régóta várt nyerő ajánlatot. Használd ki, hogy jó meglátásod van a nagyszabású, nemzetközi tervekhez! Mivel a legjobb eredményeket csapatban vagy valakivel együttműködve érheted el, ráadásul újító szellemed, kísérletező kedved és technikai adottságod is erőteljesen működik, a világhálón vagy a politikában egyesítheted ismerőseidet egy közös cél érdekében.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma nem lesz gondod semmire, hiszen vendégségben töltöd a napot, talán a barátnőid is egy kis meglepetéssel készültek - szabadtéri sütögetést terveztek mára.

Bika (04. 21-05. 20.) Szeretnél minél előbb végezni a munkáddal, amire hét közben nem volt időd, de ügyes szervezéssel mindenre jut idő, sőt még egy üzleti ajánlattal is foglalkozhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyakran nézegeted a térképet, olyan helyet keresel, ahol még nem jártatok soha a pároddal, és ha nagy utazásról álmodsz, máris kezdj hozzá a készülődéshez.

Rák (06. 22-07. 22.) Ilyen fontos üzleti döntés előtt kérd ki rokonaid véleményét, ne határozz egyedül, s főleg azonnal, de ha csak megcsillan a siker lehetősége, ne mondj nemet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha épp most vesz rá egy szabadgondolkodású pasi, hogy töltsd vele a hétvégét, ne habozz, ha úgy érzed, hogy a további várakozásnak nincs sok értelme.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eddig csak fogaskerék voltál a gépezetben, most a magad "úrnője" akarsz lenni, ehelyett viszont állandóan a barátnőid és a családod dolgaival foglalkozol.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lelkesedéssel tölt el egy új hobbi vagy kapcsolat, ez nemcsak téged szabadít fel, hanem a párod is szabadabban fogja veled megosztani veled élményeit.

4 csillagjegy, akik túldramatizálják a dolgokat a párkapcsolatokban

4 csillagjegy, akik túldramatizálják a dolgokat a párkapcsolatokban

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szabadság iránti szükségleted kielégítésére hatástalan módszer a túlköltekezés, de valamiért kénytelen vagy igénybe venni családod vendégszeretetét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Néhány eredeti ötlettel felpezsdítheted környezeted kulturális életét, de számodra a legnagyobb dicséret az, hogy megkérnek, máskor is szervezz hasonló bulit.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha megteheted, jótékonykodj, de ha ajándékba kapsz a párodtól egy feltűnő cuccot, ne sértsd meg, hallgass inkább orgonazenét, megnyugtató hatással van rád.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szabályokat nem muszáj betű szerint követned, de igénybe vehetsz protekciót, az est csúcspontját pedig az a parti jelenti, amelyen hírességek jelennek meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Félő, hogy ha túl messzire mész, és túlléped hatáskörödet, gyermeked, kedvesed vagy főnököd nem titkolja elégedetlenségét, de köszönd ezt saját magadnak!

Ez is érdekelhet

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Keanu Reeves olyan édesen beszél 49 éves barátnőjéről, ahogy arra mind vágyunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói