Ma itt az alkalom az érzékiségre - Egymondatos horoszkóp - november 28. szombat

2020.november.28.

A Bikában haladó Hold kedvez az értékes, értékálló holmik, luxuscikkek vásárlásának, de a szilárd anyagi alapon nyugvó üzleti kapcsolatok kialakításának is.

Nőiességedet, érzéki kisugárzásodat ezen a hétvégén leginkább egy biztonságra vágyó pasi fogja díjazni, aki a szeretőt és a gondoskodó anyát egyaránt fölfedezheti benned. Mivel a torkod és a füled a szokásosnál érzékenyebb, kerüld a huzatot, és ha a szabadban töltesz el pár órát, ne feledkezz meg a sálról. A nap második felében, amikor a Neptunusz a Holddal barátkozik, lepd meg a kedvesedet egy romantikus vacsorával. Használd ki, hogy a szerelem művészete, a mesebeli jó tündér ajándéka, rögtön a születésed után a bölcsődben is ott volt: csábíts kedvenc parfümöddel vagy masszázstudományoddal.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szükséged van valamire, amitől jól néznél ki, vedd meg, de a boldogságod nem abban rejlik, ha megvásárolsz mindent, ami tetszik, és amire gusztusod van.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátnőd, aki ért egy kicsit a jövendöléshez, szerelmet lát, jóvágású pasit, akinek bőven van mit a tejbe aprítania, de a szerelem szerencsére nem pénz kérdése.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy az egész világ visszaél a segítőkészségeddel, hiszen az élet kölcsönös adok-kapokból áll – néha neked kell többet adnod, mint amennyit kapsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a divat és a smink számodra fontos tananyag, kérd fel Bika jegyében született barátnődet oktatónak, de viszonozd a szívességet saját készítésű desszertekkel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy új megbízás anyagilag igencsak kecsegtető, de úgy kell főnöködet vagy üzletfeledet kezelned, hogy közben nem adod ki a kezedből az irányítást.

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

Szűz (08. 24-09. 23.) Rég volt már rá alkalmad, hogy örömeidet, bánataidat megoszthasd valakivel, de ne csak te öntsd ki a szívedet, kérdezz rá barátnőd vagy partnered érzelmeire is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jó, ha gondolsz a pénzre, de még jobb, ha meg is forgatod, az előrejelzések szerint ugyanis minden mai befektetésed vagy üzleti tranzakciód sikeres lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a párod csukott könyv számodra, amelybe bele akarsz lapozni, de nem ártana valamivel nőiesebben öltözködnöd, elvégre ő is csak pasiból van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hétvége a családi együttlétnek kedvez, ráadásul rokonaid révén olyan támogatást kapsz, amely révén kitérők nélkül megvalósíthatod üzleti terveidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egy bizonyos szempár rád ragad, az ilyen kitartó figyelemnek oka van: nem szabad zavarba jönnöd, de ha viszonzod a pillantást, számolj a következményekkel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nincs sok dolgod, rögtön azt hiszed, egész nap unatkoznod kell, pedig ha kényelmes, biztonságos fészekre vágysz, az otthonodban lenne mivel foglalkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne legyél kishitű, ne hidd, hogy a pasid csak tévedésből hívott fel és vallott szerelmet, de próbáld megtudni, milyen gondolatok foglalkoztatják veled kapcsolatban.

Ez is érdekelhet

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.