Ma jelentős haszonra tehetsz szert - Egymondatos horoszkóp: február 5. szerda

2020.február.5.

A Halak-Merkúr és a Bika-Uránusz szextil fényszöge arra ösztönöz, hogy döntéshelyzetekben hagyatkozz a megérzéseidre, s ne ódzkodj az ismeretlen helyzetektől. Kreativitásod nagyon jól érvényesül, eredeti ötleteid támadnak, és ha beszédet kell írnod vagy mondanod, süss el néhány jó poént, használd ki, hogy szellemileg csúcsformában vagy. Ha írással foglalkozol, megtalálod azt a kiadót, amelyik reklámozná művedet. Megpróbálkozhatsz a szabadúszással, inspiráló beszélgetésekre kerülhet sor, de az sem kizárt, hogy olyan új ismereteket sajátítasz el, amelyeket korábban elutasítottál. Találd meg saját stílusodat, hiszen csak így tudsz kitűnni az átlagból! Ismerkedj a neten, informálódj a technika újdonságai felől, amelyek kapóra jöhetnek a munkádban!

Ma jelentős haszonra tehetsz szert - Egymondatos horoszkóp: február 5. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Pénzügyekben, munkaviszonyodban bizonytalan helyzet alakulhat ki, de veled született intuíciód révén új bevételi forrásokat fedezhetsz fel ebben az időszakban.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátaid megadják neked azokat a pénzügyi tippeket, melyekre szükséged van, lelkesen fogadod az újdonságokat, de tanulj meg csapatban dolgozni!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban meglepetésszerű változás következhet be, rugalmasságod csak előnyödre válhat, akár egy új szakterületre is bedolgozhatod magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne aggódj, ha utaznod kell: találmányodat, új termékedet akár külföldön is értékesítheted, ráadásul jelentős előnyre és haszonra is szert tehetsz tárgyalásaid során.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Még ha úgy érzed is, hogy mindent fel kell rúgnod, és elölről kell kezdened, egy váratlan állásváltoztatás vagy üzleti ajánlat jó hatással lehet a megélhetésedre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy egy feladat miatt külföldre kell repülnöd, de ha valami üzemzavar történik a számítógépeddel, előzd meg, hogy a munkád veszendőbe menjen!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Milyen nevetséges a helyzet: ez a különc pasi vagy egyik kollégád tényleg azt hiszi, hogy némi ravaszsággal képes lenne üzleti titkokat kicsalni belőled?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elvárod kedvesedtől, hogy hűséges maradjon, gondoskodj róla, hogy a hőn vágyott szellemi ösztönzést és a változatosságot ebben a kapcsolatban kapja meg!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha már letelepedtél valahol a pároddal és a nemzetközi számítógépes hálózatba is bekapcsolódtál, akkor mostanában megnyílhat előtted a lehetőség a távmunkára.

Bak (12. 22-01. 20.) Kiderülhet, hogy az interneten megismert pasival remek párost alkottok, fizetésemelésről is most érdemes tárgyalnod, a munkádban pedig rukkolj elő új ötletekkel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szolgáltatásaidat több pénzért értékesítheted, de költözködés vagy lakáscsere plusz kiadással járhat - érdemes lenne viszont felújítanod a gépparkodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Az íróktól és művészektől elvárják, hogy felrúgják a viselkedési szabályokat, de ha most adod ki első művedet, amely sikert arat, támogathatod a párodat.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban