Ma jó benyomást tehetsz munkaadódra - Egymondatos horoszkóp - szeptember 29. vasárnap

2019.szeptember.29.

A Mérleg-Vénusz és a Nyilas-Jupiter barátságos rezgéseinek köszönhetően külföldi utazásból, kapcsolataidból hasznot remélhetsz, és az sem esik nehezedre, hogy levedd a lábáról a Nagy Őt. Bár kissé könnyelműen bánsz a pénzzel, mert élvezni akarod az élet szép és kellemes dolgait, egy kis luxust azért megengedhetsz magadnak. Most érdemes üzleti találkozót szervezni vagy kipróbálni a játékszerencsédet. A hangulat ma szokatlanul oldott és bizakodó, pompás alkalom ez arra, hogy társasági összejövetelt szervezz. A szerelmesek közel kerülnek egymáshoz, keresve sem találhatnánk alkalmasabb időpontot ennél egy kis vakációzásra, esküvőre, eljegyzésre. A mai nap alkalmas időszak arra is, hogy megkérj egy jómódú személyiséget, hogy valamilyen ügyben segítsen neked.

Ma jó benyomást tehetsz munkaadódra - Egymondatos horoszkóp - szeptember 29. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Jogi ügyben megegyezés, vakációdon valaki elbűvölhet, eljegyzést tarthatsz, nászindulóra menetelhetsz, vagy megjavíthatod megromlott párkapcsolatodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Aki munkát keres, annak sikerülhet elhelyezkednie, de a mai csillagállás szexuális életedben, üzleti kapcsolataidban, vállalkozásodban is minőségi javulást hozhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Előnyös társulás, művészként fürdőzöl a sikerben, kimondod a boldogító igent, vagy végre megtalálod azt a pasit, akivel életetek szoros fonallá sodródik.

Rák (06. 22-07. 22.) Csinosítgathatod otthonodat, előnyös feltételekkel juthatsz lakáshoz, munkához, és ha elég megbízást kapsz, lehet, hogy még a családodnak is segíteni tudsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik hódolód, főnököd vagy valamilyen milliomos szerelmet vall neked, te pedig boldogan elfogadod az ajánlatát és átadhatjátok a szót az érzéseiteknek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénz- és ingatlanügyekben kedvező fejlemények: a mai csillagállás az anyagi elképzeléseidre és a lakásoddal kapcsolatos beruházásokra lesz kedvező hatással.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Együttműködési ajánlatod a legbefolyásosabb személyiségeket és partnereket is kellemesen érinti, és ha állást keresel, jó benyomást tehetsz munkaadódra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valaki fejőstehénnek nézhet, de ha szükséged van valamire, és a társad nem adja meg, akkor törődj bele, hogy nem akar téged anyagilag támogatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátok, protektorok sokkal segítőkészebbek a megszokottnál, támogatják céljaidat, de olyan kapcsolatra is szert tehetsz, amely a jövőben válhat hasznodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha tiszteletben tartod munkaadód és párod elvárásait, valószínű, hogy ők is tekintettel lesznek rád, ezért derítsd ki elfogadhatatlan vagy elutasító viselkedésük okát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy utazás felpezsdít, talán külföldiekkel is kapcsolatba kerülsz, akár szakmai, akár üzleti okokból, de a nap jogi és anyagi problémák tisztázására is alkalmas.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma sokat profitálhatsz más emberek pénzéből, üzleti társulásból, szeretőd viszont azt hiszi, hogy ha bevesz az üzletébe, megint kalandba bocsátkozol vele.

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán