Ma jó eredményt érhetsz el a munkádban - Egymondatos horoszkóp: november 3. kedd

2020.november.3.

A Mérleg jegyében lévő Merkúr végre november 9-ig újra direkt menetben halad előre. Ha valakinek a környezetedben ütős érvekre van szüksége, tőled bátran kérhet tippeket. Olyan ügyesen bánsz a szavakkal, hogy tárgyalásokon, megbeszéléseken szinte lehetetlen lépést tartani veled. Az Ikrek-Hold harmonikus fényszöge a Kosban lévő Marssal testi-lelki-szellemi frissességet ad, kiugró sikerre pedig akkor számíthatsz, ha szövetkezel és együttműködsz egyik rámenős, "akarom típusú" barátoddal. De félő, hogy az esti órákban a Neptunusz befolyására képtelen leszel különbséget tenni fantázia és valóság között.

Ma jó eredményt érhetsz el a munkádban - Egymondatos horoszkóp: november 3. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Meg vagy győződve a saját tehetségedről, de ha minden tudományodat egy félbeszakított tanfolyam jelenti, ne a könnyű utat válaszd, inkább javítsd az esélyeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Égési sérülésed hegesedés nélkül gyógyul az orbáncfűolajtól - egyik rokonod pedig értékes tanácsot adhat üzleted eredményes irányítására vonatkozóan.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyik ismerősöd belerángatna egy ésszerűnek tűnő vállalkozásba - ha barátod megbízható, és érveit nem tudod egy ponton sem megingatni, bátran igent mondhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma képtelen vagy úgy táncolni, ahogy erőszakos főnököd vagy nem éppen őszinte rokonaid fütyülnek, mindegy, hogy a hivatásodban vagy a magánéletedben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindegy, milyen zsúfolt az életed, időt kell szakítanod azokra, akik fontosak számodra – de ha a szeretődet is bevonod az üzletbe, bekebelezheti a boltodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkádban, vállalkozásodban jó eredményt érhetsz el, de ne legyél róla meggyőződve, hogy a párod késő este a pezsgőfürdőben vagy a kádban megkéri a kezedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Olyan pasihoz vonzódsz, aki erősebb, erőszakosabb, de éppen dinamikusabb párodtól kaphatod meg azt a vitalitást, amit saját magadban elfojtasz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lelkesedést csak akkor érzel, ha önállóan dolgozhatsz, ezt az igényedet határozottabban kell képviselned, ám este a kedvesed és egy pohár bor megnyugtat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy egész sereg feromont csorgató pasit csábíthatsz magad köré. de ha az a gyanúd, hogy családi vállalkozásod befuccsol, neked kell a következményeket viselned.

Bak (12. 22-01. 20.) Bármilyen fáradt vagy is, vedd ki részedet a házimunkában, de egyre dühösebb leszel, ha a párod elvárja tőled, hogy otthon töltsétek együtt a napot édes kettesben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a neten szörfözöl, olyan információra lelsz, ami később hasznodra válik, de ha elveszíted a munkádat vagy bezárod a boltot, sok pénzt veszíthetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Tegyél rendet a lakásban, csinálj néhány fekvőtámaszt – este talán azért nem mersz szeretni, mert attól tartasz, hogy hogy egy napon esetleg elveszíted a párodat.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?