Ma jó kommunikációs képességed szakmai sikert hozhat - Egymondatos horoszkóp: november 2. hétfő

2020.november.2.

A hét első napján a Hold délelőtt a Bika jegyéből átlép az Ikrekbe: kényelem és nyugalom iránti vágyadat felváltja a kommunikáció, a levelezés és a kapcsolatteremtés igénye. Szükségét érzed az állandó intellektuális ösztönzésnek, okos és szórakoztató vagy, és mindent tudni akarsz a körülötted lévő világról. Mindenbe belevágsz, de hosszú távon nem könnyű lekötni a figyelmedet, pillangóként röpködsz egyik témáról a másikra. A késő esti és az éjszakai órákban a Hold és a Mérleg-Vénusz olyan kozmikus randevú feltételeit teremti meg, amelyben az intellektus érzelmekkel társul. Az Ikrek-Hold szállítja az ötleteket, melyeket a Vénusz ízléses formába önt. Mivel a Mérleg-Vénusz ösztönzésére tetszeni akarsz, legyen a Glamour a divatgurud!

Ma jó kommunikációs képességed szakmai sikert hozhat - Egymondatos horoszkóp: november 2. hétfő
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Most érdemes kellemkedni megbízóiddal, megrendelőiddel, ha az a szándékod, hogy lecseréled a számítógépedet vagy az okostelefont ma az is megteheted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ott érzed jól magad, ahol élénk a kommunikáció az emberek között, csatlakozz egy vitakörhöz, este viszont valakit a bűvkörödbe vonsz kisugárzásoddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy ma élvezed a remeteéletet kellemes otthonodban, ám ha nincs szükséged társaságra, akkor egy udvarias telefonüzenet a legtöbb, amire számíthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jól érzed magad társaságban, szívesen foglalkozol emberekkel, kedves, barátságos egyéniségedet pedig céltudatosan vetheted be a "szent" cél érdekében.

Szűz (08. 24-09. 23.) A jó kommunikációs képesség a szakmai siker titka, mégis próbálj meg egy kicsit kedves lenni főnöködhöz, ki tudja, talán még meg is fejeli a kért fizetésemelést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos és kereskedelmi ügyek intézésére, vizsgára, utazásra ideális nap a mai, ám ha megkívánsz valakit, az esti órákban őt is megkaphatod, ha akarod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csak elősorolod kívánságaidat, s azt hiszed, a sült galamb máris a szájadba repül, ám az éjszakát töltsd az üzletfeleddel, nehogy elveszítsd megrendelőidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy némi protekcióval mégiscsak életed nagy üzletét kötöd meg, de kissé túlbecsülöd a bájaidat, ha azt hiszed, hogy egy pásztorórát leánykérés követ.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban szükséged van változatosságra adott szakterületeden belül, de még soha nem fordult elő veled, hogy elengedted magad, és a pároddal élveztél egy estét?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha utazás közben megkívánsz valakit, akkor nyilván nem fogod vissza magad, hanem igyekszel meghódítani a választottadat, de az elkötelezettség elriaszt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nyereséges a boltod, akkor olcsón hozzájuthatsz egy ingatlanhoz egy olyan környéken, amely egyébként az anyagi lehetőségeidhez mérten túl drága lett volna.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban