Ma jobban teszed, ha elszámolsz tízig, mielőtt reagálsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 24. csütörtök

2020.szeptember.24.

A Mérleg jegyében lévő Merkúr és a Kos-Mars szembenállása a hét második felében sorozatos vitákat gerjeszt, de az sem kizárt, hogy eluralkodik környezetedben a verbális agresszió. Sorozatosan érhetnek a hiúságodat vagy az önbecsülésedet sértő bírálatok, bosszúságok. Ha bántó megjegyzéseket tesznek rád, dühös visszavágás helyett próbálj meg uralkodni agressziódon. Tárgyaláskor, veszekedéskor ragaszkodj a kompromisszumos megoldáshoz! Közlekedésben, viták esetén fő a nyugalom és persze az óvatosság! Akkor se kapd fel a vizet, ha tárgyalópartnered jobb érvekkel rukkol elő, inkább törődj bele, hogy ez olyan időszak, amikor mindenki csak a saját érdekeit tartja szem előtt.

Ma jobban teszed, ha elszámolsz tízig, mielőtt reagálsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 24. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Pontosan fogalmazd meg, mit vársz a párodtól és kollégádtól, s figyelj arra is, amit a másik mond: talán te sem felelsz meg az elvárásainak, ő is sérelmez valamit.

Bika (04. 21-05. 20.) Könnyen felmegy a pumpa, határozatlanságodat arroganciával leplezed, ráadásul egyik kollégáddal vagy kedveseddel anyagi okok miatt kenyértörésre kerülhet sor.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hogy mely szavakkal vagy képes vérig sérteni partneredet vagy egyik barátodat, lehetőleg olyankor próbáld kinyomozni, amikor már mind a ketten lehiggadtatok.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha elfogadhatatlan helyzetbe kerültél a munkahelyeden vagy otthon, mielőtt ennek erőszakosan adnál hangot, számolj el tízig, így elkerülheted a durva vitákat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel másnak is eszébe jut, hogy elmeneküljön a városból, ne dühöngj, ha lerobban a járgányod, megbírságolnak, de ne másokon verd le saját agressziódat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy mód van rá, ne most kérj kölcsönt, mert nagyon nehéz lesz visszafizetned, viszont tartsd észben, hogy Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Parázs vita esetén se kapd fel a vizet, ám ha szakítópróba elé kerül a kapcsolatod, közöld a társaddal, hogy elképzelhető a kompromisszumos megoldás is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Irigyeid teljes erőbedobással támadnak, munkaközösség, anyagi vita miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, ezért fontos, hogy higgadt fejjel hozz döntést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szerelmes vagy, az távolról sem jelenti, hogy mindenben egyet fogtok érteni, de ha nem tudsz kifejezést adni haragodnak, túlreagálsz bizonyos dolgokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Bizonyos témák – házimunka, túlórák – veszekedést váltanak ki, ezért tartsd észben, hogy hallgatni arany, különösen akkor, amikor sértegetni akarsz valakit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod lelépett vagy külföldön dolgozik, ne hívd fel, ne üvöltsd le a fejét, mert nem valószínű, hogy olyasmit hallhatnál tőle, ami kielégítő lenne számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Rossz gazdasági helyzetben növekszik az anyagi konfliktusok száma, és ha saját terveid nem vágnak egybe azzal, amit partnered akar, valakinek engednie kell.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján