Ma jobban teszed, ha nem szórod a pénzt - Egymondatos horoszkóp - május 28. kedd

2019.május.28.

A reggeli órákban a Halakban lévő Holdat támadó Nyilas-Jupiter hajlamos vagy légvárak építésére. Szerencsére nem sokkal később a Hold és a Bak jegyében lévő Plútó arra figyelmeztet, hogy kötelességtudat is van a világon. Gondoskodnod kell a családról, de ha segítséget kérsz, hamarabb végzel. A nap második felében, amikor a Hold már a Kos jegyében jár, kezdeményezz bátran, próbáld meg sportolással levezetni fölösleges energiádat.

Ma jobban teszed, ha nem szórod a pénzt - Egymondatos horoszkóp - május 28. kedd
Fotó: giphy

De jobb, ha nem nyúzod a számítógépet, különben migrénes fejfájás gyötörhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha tudod, melyik napszakban teljesítesz a leghatékonyabban, akkor meglovagolhatod az esti órákat, ahogy egy hullámlovas is kihasználja a hullámok sodrát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma óvakodj attól, hogy valamilyen külső tényezőt vagy másik személyt tegyél felelőssé azért, amiért egy kínos pénzügyi kötelezettségnek nem tudtál megfelelni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szárnyal a képzeleted, de a képzelet kétélű fegyver: tönkretehet vagy megmenthet, de higgy benne, hogy nem veszett ki a segíteni tudás a barátnőidből.

Rák (06. 22-07. 22.)
Legszívesebben a közelgő szabadságodra gondolsz, de addig még eltelik néhány nap, munkahelyeden viszont csak kisebb előrelépés után jöhet a nagyobb falat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Semmitől sem riadsz vissza, hogy magadhoz édesgesd hűtlen vagy élősködő párodat – talán célravezető a szerelmi gerjesztés és lehűtés váltogatásának receptje.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megeshet, hogy összekavarod és bosszantod a párodat, de a nap második felében mégis azt kívánod, hogy bekalandozzátok és megismerjétek egymás testét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán ott próbálsz elhelyezkedni, ahol rokonaid működnek, hátha valami érdekelni kezd, este viszont azt mondod a párodnak:"csináljuk azt, amit te akarsz".

Skorpió (10. 24-11. 22.) Remélhetőleg nem akarsz úgy foglalkozni egy érzelmi vagy anyagi problémával, hogy nagyobb ügyet csinálj belőle, mint ahogy az feltétlenül szükséges.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha családod anyagi helyzete ingadozik, pazarló költekezésedet remélhetőleg felváltja a megfontoltság, de ébredj rá, hogy kedvesed csak futó kalandot keres.

Bak (12. 22-01. 20.) Valamit meg kell tanulnod reggel a pároddal kapcsolatban, mégpedig azt, hogy távolról sem gondol komolyan mindent, amit mond: kissé módosítja az igazságot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pénz teszi lehetővé számodra, hogy ne kelljen mások támogatását megszerezned, este viszont élvezed, amikor kollégáid vagy rokonaid osztják érdeklődésedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Önámításod célja az, hogy védd magad a valóság kíméletlen hatásaival szemben, de próbálj meg változtatni azon a szakásodon, hogy dühödben szórod a pénzt.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk