Ma jókor leszel jó helyen - Egymondatos horoszkóp: május 20. Hétfő

2019.május.20.

Mivel a Nyilas jegyében lévő fogyó Hold ebédidőben quadrát fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, sokkal inkább beleéled magad az álmaidba, mintsem hogy elfogadd a valóságot. Ám ha régóta vágytál arra, hogy felkösd az útilaput, megláthatod végre, amiről évek óta ábrándoztál: tanulmányozhatod kedvenc városod nevezetességeit. De ha még a főidény előtt külföldre akarsz jutni, most kell szállást foglalnod egy utazási irodában. Az esti órákban, amikor a Hold együttállásba kerül a Jupiterrel, jókor vagy jó helyen, bekerülhetsz elitkörökbe, nagy nyüzsgés lesz körülötted, de kíméld a májadat, mellőzd a zsíros falatokat.

Ma jókor leszel jó helyen - Egymondatos horoszkóp: május 20. Hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha túl sokat dolgozol, és némi kikapcsolódásra van szükséged, utazz el külföldön élő rokonaidhoz, de az esti órákban szükséged lehet néhány jogi tanácsra.

Bika (04. 21-05. 20.) A hétvége után nehezedre esik a munka, de ha kölcsönt akarsz igényelni, ne feledd felhívni pénzintézetedet, hiszen fontos kérdést kell tisztáznod mielőbb.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered állandóan lobog, de saját magán kívül nem ismer el senkit, ám ha egy jogász vagy tudós pasi dobogtatta meg a szívedet, talán férjnek is megfelelne.

Rák (06. 22-07. 22.) Megörülsz az ötletnek, és szívesen beleegyezel, hogy egyik rokonod mellett dolgozz, de ha jó az étvágyad, alakod megőrzéséért keményen meg kell dolgoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmes vagy, sor kerülhet pezsgőbontásra is, de ha eladósodtál, akkor a pasid - aki jó parti -, anyagi helyzete még az érzéki örömöknél, is lényegesebb.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eddig még egy pasinak sem engedted meg, hogy átlépje a küszöbödet, egy Nyilas vagy Halak ma hívatlanul besétál a lakásodba – te pedig hagyod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hirdesd szolgáltatásaidat az interneten, és ha új állásra jelentkezel, már az első találkozásnál mély benyomást gyakorolsz leendő főnöködre vagy megbízódra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha túlságosan nagy lábon élsz, sorba kell venned a kiadásaidat, és akkor kiderül, mi a fölösleges, hol kell jobban gazdálkodnod a takarékosság érdekében.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha rokonaid kérnek tőled valamit, nagy megerőltetésedbe kerül, hogy álmaidból visszatérj a valóságba, de elutazni, más tájakon járni ma csodát tesz veled.

Bak (12. 22-01. 20.) Teljesen fölösleges dolog lelki és érzelmi elhagyatottságod ellen küzdeni, ma mégis megpróbálod, pedig az érzések kihűlnek, ha nem táplálod őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem vásárolhatsz meg mindent nyakra-főre, de ha sikeres és jobb körökből való ismeőseiddel fogsz közös munkába, az az anyagi helyzeteden csak javíthat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, ez valódi probléma, de akkor a legnagyobb, ha a kapcsolat titkos, ezért ügyelj arra, nehogy a románcod rontsa munkád minőségét.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban