Ma kaotikus napra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp - november 13. hétfő

2017.november.13.

A kommunikációs zavarokat, hazugságokat, hamis illúziókat és átveréseket okozó Merkúr-Neptunusz fényszög hatására fennáll az önámítás, csalás és megtévesztés veszélye. Feledékenységünk, szétszórtságunk pedig megnehezíti, hogy betartsuk napirendünket. Mivel a valóság olykor kellemetlen tényeivel is hadilábon állunk, ne higgyünk el mindent, amit mások ígérnek. Vigyázzunk a pénzünkre, értékeinkre, mert megeshet, hogy valaki szemet vet rájuk. Ne kössünk szerződést, ne írjunk alá fontos iratot, utazást napoljunk el, és ne szedjünk semmilyen tudatállapot-módosító szert ebben az időszakban.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha senkiről nem tételezel fel rosszat, könnyű prédája lehetsz a csalóknak; légy résen, mert valaki erősen eltúlozza egy ajánlat vagy munkaszerződés adatait.

Bika (04. 21-05. 20.) Döntéseid nem lesznek ésszerűek, barát vagy szerető megkopaszthat, de a csillagok sem játszanak a kezedre ma abban, hogy rendezd kaotikus anyagi ügyeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden valaki rágalomhadjáratot indíthat ellened, ráadásul az is kiderül, hogy a párod fogta magát, és másoknak teregette ki kapcsolatotok szennyesét.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben eltévedhetsz, veszteség érhet, ráadásul alattomos mesterkedések, verbális melléfogások, intrikák mérgezhetik meg a légkört a munkahelyeden.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz kivédeni, hogy komoly anyagi kár érjen, kedvesed vagy egyik barátod ugyanis fejőstehénnek néz, de a mai napon te is könnyen félreérthetsz valamit.

Szűz (08. 24-09. 23.) A világ ma fenekestül felfordul körülötted: olyasmi csúszhat ki a szádon, ami bajba sodorhat, ráadásul a partnered és rokonaid is túl sokat várnak el tőled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma lehetőleg ne fogadj el állásajánlatot, mert nehéz olyan valakit találni, aki nem túloz vagy sumákol, de te se üsd az orrodat olyasmibe, ami nem rád tartozik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a szeretőd a világ legjobb üzletembere, de ha a nők érzéseiről kell véleményt alkotnia, olyan, mint egy gyámoltalan kisgyerek, nem ért semmit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kedvesedet a munkája felől kérdezed, kitérő válaszokat kapsz, és ha a végtelenségig nem bírsz elviselni méltatlan helyzeteket, akkor ki kell nyitnod a szádat.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel ma képtelen vagy összpontosítani, kollégád vagy rokonod jogosan aggódik az autóvezetési stílusod miatt, ráadásul egy átverési kísérletet is ki kell védened.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gazdagságra csak olyan nők tehetnek szert, akiknek gondolkodása mentes a kuszaságtól, de te most menthetetlenül álmodozó és önámító vagy, kedves Vízöntő.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel ma senkiben nem bízhatsz meg, ne írj alá szerződést, de te se tegyél könnyelmű ígéreteket, és a párod miatt se hagyd ott a munkahelyedet, amikor erre kér.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak