Ma kapcsolataink érzelmi hőfoka megnő -Egymondatos horoszkóp - február 27. kedd

2018.február.26.

A harmonikus Vénusz-Plútó rezgésekből ma és a hét közepén a legtöbbet a művészek, üzletemberek, bankárok és a szerelmesek profitálhatnak. Szexuális étvágyunk fokozódik, kapcsolataink érzelmi hőfoka megnő, de az sem kizárt, hogy új kapcsolatba bonyolódunk, amely igen intenzív és szenvedélyes lesz. Üzleti kapcsolatok, társulások az elvárásoknak megfelelően alakulnak, a teherbe esés is könnyebben megy, egy izgalmas erotikus kalandból pedig szenvedélyes szerelem lehet. Mivel ösztöneid kitűnően működnek, felismered a manipulációs szándékot, ráadásul felbukkanhat valaki a színen, aki fontos szerepet fog betölteni életedben.

Ma kapcsolataink érzelmi hőfoka megnő -Egymondatos horoszkóp - február 27. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A párod azt képzeli, viszonyod van a főnököddel, de még ennél is jobban bosszant a feltételezés, mely szerint karriered előmozdítására használod szexuális vonzerődet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha utazáskor vagy egy partin egy szexi fazont pillantasz meg, bátran kezdeményezz: ma semmi sem lehetetlen, partnered megfelel az általad felállított mércének.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkában, anyagiakban előrelépés, az a bizonyos belső hang pedig arra figyelmeztet, hogy egyik kollégád vagy üzletfeled gyakorlatilag tálcán kínálja fel magát.

Rák (06. 22-07. 22.)
Ne kezdj ki egy uralkodó típussal, ha nem akarod megégetni az ujjadat, habár lehet, hogy meg akarod égetni magad: vannak dolgok, amelyeket nem kerülhetsz ki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hadvezéri elmével megáldott üzletemberként ma anyagi haszonra teszel szert, fáradhatatlanul dolgozol, az ágyban folytatott tevékenységed pedig formában tart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi furfanggal sikerülhet legyőznöd szerelmi vagy üzleti versenytársaidat, és alig várod, hogy viszontlásd a pasit, aki segített levetkőzni gátlásaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyeden bőségesen megfizetnek, de ha mégsem tudsz megélni a fizetésedből, költözz kisebb lakásba, vagy add ki a tulajdonodban lévő ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma működik a végzetes vonzerő, éld ki erotikus vágyaidat, de ne lepődj meg, ha az értelmi és érzelmi intimitás ugyanakkora örömet okoz, mint a testi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha választanod kell, hogy becsődölsz, vagy rokonaidtól kérsz támogatást, gyűrd le a büszkeségedet, de ingatlanügyben kihagyhatatlan lehetőség adódhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a szerelem számodra csupán az érzékek ünnepe, egyszerű technikai kérdés, hivatásodban viszont kihasználhatod a másik nemre gyakorolt hatásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az a gyanúd, hogy egyik rokonod még a kannibáloknak is képes lenne eladni téged, nem jársz távol az igazságtól, de luxuskiadásaidat igyekezz csökkenteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nincs olyan rendezvény vagy találkozó, ahol ne lennél ott, és persze imádod, ha jómódú partnered kifizeti a számláidat, és átutal a számládra egy nagy összeget.

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói