Ma kellemes hírekre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 24. Kedd

2019.szeptember.24.

A Mérleg jegyében lévő Merkúr ma a Nyilas-Jupiterrel barátkozik: mivel az optimizmus és a lelkesedés fertőz, minden helyzetnek képes leszel észrevenni a pozitív oldalát. Kellemes hírekre számíthatsz, kitűnő kapcsolatokat és szövetségeket köthetsz, tárgyalásod, megbeszélésed sikeres kimenetelében is bízhatsz. Most érdemes jogászt vagy más szakembert alkalmaznod, aki kiválóan képviseli majd az érdekeidet. Ha új vállalkozásba kezdesz, egy partner hasznos lehet, hiszen akivel most szövetkezel, az a személy igazi kincs lesz. Némi hízelgéssel, pár őszinte bókkal a párodnál és ügyfeleidnél is bármit elérhetsz.

Ma kellemes hírekre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 24. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Partnereddel, kollégáiddal fontos megállapodásra juthattok, ha biztosítod egyetértésedet, hogy a másik javaslatai jók, még ha neked mások is az elképzeléseid.

Bika (04. 21-05. 20.) Fizetésemelésre, jól fizető munkára van kilátás, de megpróbálkozhatsz a tőzsdézéssel vagy a szerencsejátékkal is – most jók az esélyeid valamilyen nyereményre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha esküvőre vágysz, a randit ne tekintsd csupán szórakoztató időtöltésnek, hanem lehetőségnek arra, hogy párod agyában elültesd a házasság gondolatát.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nincs munkád, csábító ajánlatot kaphatsz, és ha otthonod átalakításán fáradozol, egyáltalán nem baj, ha apránként gyűjtöd össze a felújításhoz valót.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Diplomáciai érzéked most sem hagy cserben, ügyesen forgatod a szavakat; ebből nemcsak az üzleti világban, de a magánéletedben is hasznod származik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lakáskörülményeidben, anyagi helyzetedben érezhető javulás várható, de az adakozásában ne legyél meggondolatlan, mert hamar kimerítheted az aranytartalékaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szinte mindegy, mivel foglalkozol, sikeres leszel, kellemes modorod, megjelenésed a munkádban is segítségedre lehet, mert a megnyert bizalom már fél siker.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Figyelj oda, kinek mit mondasz, mert senkiben nem lehet megbízni, és ne feledd, az üzletben nincs barátság, s ha mégis volna, abból most nem sok jó sülne ki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem árt tudni, hogy azok a házasságok sikerülnek jól, amelyekhez hozzátartozik az aktív társasági élet, új állást pedig az ismeretségeiden keresztül lehet elérni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hozz döntést a munkáddal kapcsolatban, és ha értelmi és szakmai szintedet tekintve erősen eltérő gyülekezet előtt kell beszélned, közérthetőnek kell lenned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fektess be a képzésedbe, szerezz támogatókat, illetve nézz körül, milyen területen tudnád a mostaninál előnyösebb feltételekkel hasznosítani a képességeidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán még azok előtt is felcsillan egy jó állás reménye, akiknek eszük ágában sem volt változtatni; ha tárgyalásra kerül sor, most helyénvaló a díjazásodról beszélni.

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet