Ma keményebben kell dolgoznod - Egymondatos horoszkóp: február 19.

2021.február.19.

A reggeli órákban a Bika-Hold együttállása a Marssal, valamint a Vízöntő-Vénusz azt sugallja, hogy ki kellene lépned a hagyományos háziasszony szerepből, amennyiben arra vágysz, hogy a pasik törjék magukat a kegyeidért. Mivel ma két lábbal állsz a földön, használd ki a Bika jegyében lévő Mars erejét, és hozd ki magadból a legjobbat: foglalkozz a pénzügyeiddel és a befektetéseiddel. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy a pénz nagyon meg tudja változtatni az embereket. Ne menj fogorvoshoz, vigyázz a torkodra és a füledre! De azzal is legyél tisztában, hogy a párod nem valami kedves kis játékszer, akit birtokolni lehet. Este a Hold már belép az Ikrek jegyébe, jól tudsz bánni a szavakkal, de a Holdnak a Halak-Nappal kialakult quadrát fényszöge miatt ódzkodsz az érzelmektől, nem hagyod magad korlátozni és a családdal meg a pasikkal sem akarsz bajlódni.

Ma keményebben kell dolgoznod - Egymondatos horoszkóp: február 19.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a fizetésed összegével méred saját értékedet, de nehezen viseled el, ha valaminek a birtoklásából kimaradsz, legyen az barátság vagy szellemi teremtőerő.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma pénzért dolgozol, de úgy fest, mintha féltékeny lennél, pedig a pasidat ki sem tudod zavarni az ágyadból - de eszedbe se jusson a nyakába akaszkodni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazásodat elronthatja a féltékenység, és a mai napon fel kell ismerned, hogy előbb magadról kell gondoskodnod, csak ezután nyújthatsz támogatást másoknak.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon fontos számodra, hogy valamiféle család tagja legyél, még akkor is, ha a "családot" a barátaid jelentik, akiknek az anyagi helyzete erősen vonz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pályafutásod érdekel, de a munkád talán csak arra jó, hogy egy különc pasi közelében maradhass - eközben észre sem veszed, milyen keményen dolgozol.

Szűz (08. 24-09. 23.) Óvakodj a szűklátókörűségtől, de az utazásod nem csak üzleti út lesz, biztos lehetsz benne, hogy kielégítheted a vágyaidat, végrehajthatod hódítási kísérletedet is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem igazán érdekel, hogyan áll a hitelkártyád, még a havi minimális összeget is elfelejted befizetni, de képtelen vagy ellenállni szexis ügyfeled vonzerejének.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Többnyire azzal próbálsz kedveskedni a társadnak, amit saját magad elvárnál tőle - ennek az a következménye, hogy mind a ketten csalódottnak érzitek magatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma keményebben kell dolgoznod és a tudásodat bizonyítanod, mert szépséged, formás domborulataid jobban érdeklik férfi kollégáidat, mint egyéb képességeid.

Bak (12. 22-01. 20.) Szeretteinket gyöngéd simogatással szoktuk vigasztalni, miért ne tennéd kedveseddel is, de az énekesek ne igyanak hideg italt, a torok ma érzékenyebb, mint máskor.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Óvakodj a makacsságtól, de ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha csak szükséges rossznak tartod a házimunkát – partnered viszont a pénzedre utazik.

Halak (02. 20-03. 20.) Reklámod első sikerei máris mutatkoznak, de ha a párod nem mond le az agglegényéletről, az osztrigától, ami fokozza a vágyat, talán kevésbé lesz annyira ellenálló.

Ez is érdekelhet

Tervezd meg a 2022-es évedet!

Tervezd meg a 2022-es évedet!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt