Ma kertelés nélkül kimondhatod, amit akarsz - Egymondatos horoszkóp - június 29. csütörtök

2017.június.29.

A Merkúr és a Mars együttállásának köszönhetően jelentős mennyiségű szellemi energiákkal rendelkezünk ezeken a napokon, kertelés nélkül kimondjuk, amit akarunk, amit szándékozunk tenni, és már tesszük is, s titkon rémesen elégedettek leszünk önérvényesítő föllépésünkkel. De ha a másik félnek nem adunk alkalmat, hogy kifejtse nézeteit, akkor ott tárgyalásról nem lehet szó. Mivel ez az együttállás az otthont és a családot jelképező Rák jegyébe esik, igyekezzünk elkerülni a háztartási baleseteket, javítsunk családi kapcsolatainkon, és ne hozzátartozóink ellen irányuljon agressziónk. Mivel minden családnak megvannak a saját kommunikációs szabályai, nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, milyen témákat nem szabad érinteni.

Kos (03. 21-04. 20.) Legokosabb, ha a mai családi összejövetelt idejében lemondod: ha mégis részt veszel ezen a cseppet sem békés hangulatú eszmecserén, komoly konfliktus elé nézel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne agresszíven, hanem önérvényesítő módon értesd meg igényeidet; rövidebb utazásra, pénzügyi tárgyalásra jó nap a mai, de legyél óvatosabb a közlekedésben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nehogy azt hidd, hogy pénzzel bánni a legegyszerűbb dolog: ha olyasmire van szükséged, amit nem tudsz, nem árt, ha felkeresel egy befektetési tanácsadót.

Rák (06. 22-07. 22.) Tudsz nyíltan, köntörfalazás nélkül kérni, győzelmet arathatsz egy tárgyaláson, de szervezetedet kikezdheti a felgyülemlett feszültség, és ez balesethez vezethet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vonj vissza minden olyasmit, ami haragodban kicsúszott a szádon, és ha az első pénzügyi terveddel befuccsoltál, a következőnél elővigyázatosabban járj el!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma mindenütt számíthatsz támogatásra, ha hiszel abban, hogy főnökeid és üzleti partnereid együtt fognak működni veled - miután ajánlatot tettél az együttműködésre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma úgy kell táncolnod, ahogy a főnököd fütyül, de elég egy pillantást vetned vállalatod pénzügyi helyzetére, s máris tudod, hol vannak a cég erős gyenge pontjai.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Végére járhatsz hivatalos ügyeidnek, megpályázhatsz egy külföldi állást, de mivel könnyen összekaphatsz másokkal, ingerültségedet inkább úszással oldd fel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha hitvesed ugyanúgy a szívén viseli közös cégetek sorsát, mint te, akkor nem csoda, hogy elégedett vagy vele, hiszen egy halom pénzt keres a család számára.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem kell másokat leszólnod, hogy biztosabb lehess önmagadban, kolléga, ügyfél vagy konkurens előtt soha ne mutasd, hogy bizonytalannak érzed magadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvesed vagy rokoni összeköttetés révén jól fizető munkához juthatsz, de ha a munkahelyeden villámok csapkodnak, akkor inkább bújj meg a konyhában.

Halak (02. 20-03. 20.) Semmit sem veszíthetsz azzal, ha megkéred ügyfeleidet, hogy adják neked a megbízást, de megeshet, hogy puszta számításból töltöd együtt valakivel az éjszakát.

Ez is érdekelhet

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez