Ma kerüld a fontos döntéseket - Egymondatos horoszkóp - augusztus 8. hétfő

2016.augusztus.8.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha előre eldöntöd, hogy mi az, amivel nem hajlandó kompromisszumot kötni egy kapcsolatban, sok bosszúságtól és stressztől kímélheted meg magad.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkahelyeden elvárod, hogy mindenki szeressen, de ne legyél megalkuvó, ne felejtsed el kiépíteni a szakmai sikereidhez szükséges kapcsolatokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az esti órákban kiderül, hogy a párod eddig csupán flörtölt veled, és csak barátságnak tekinti a kapcsolatotokat, jól teszed, ha azonnal továbblépsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Igazán vonzó és otthonos gondolat, hogy a családoddal töltsd a napot. De ne kapaszkodj görcsösen azokba, akikről úgy gondolod, szükséged van rájuk.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kedvesed nem akarja lekötni magát, akkor egyetlen kérdéssel győződhetsz meg a valóság felől: biztos vagy abban, hogy rá van szükséged?

Szűz (08. 24-09. 23.) Vásárláskor bűntudatod lehet, mert gyanítod, hogy nem valami felnőtt dolog egy új rucival meglepni magad, mikor épp a befizetendő számlákat várod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha minden energiádat a karrieredbe ölöd, nehezen találsz magadnak pasit. Ám ha ráérzel az előmenetel ízére, talán még társkeresési kényszeredet is feladod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az esti órákban tedd fel a kérdést magadnak: tényleg új állást akarok találni minden alkalommal, amikor valami belezavar a képbe? Bizonyára nem.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a közös érdeklődés hiányzik, egyre kevesebb időt fogsz tölteni a pároddal, vagy pedig egyikőtök csupán a másik kedvéért vesz részt valamiben.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyen barátkozol a munkahelyeden, de ne őrizz kövületeket a lakásodban. A "nagytakarítást" érzelmi életedre, kapcsolataidra is vonatkoztathatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne erőltesd az autóvezetést, inkább igyekezz megismerni a számítógépes technológiát. Az adatok mentése jól jöhet, ha számítógéped kileheli a lelkét.

Halak (02. 20-03. 20.) Újabb konfliktus a kassza körül: nem ártana megvizsgálnod a pénzzel kapcsolatos hibáidat, amelyekről kedvesednek nincs valami jó véleménye.

Ez is érdekelhet

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

Napi horoszkóp: Válás, szakítás helyett gondolkodj - Szeptember 23.

G-Életstílus

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek

Covid-baby jelenség: a járvány alatt született gyerekek egy teljesen más világba csöppentek