Ma ki kell derítened, mik a szándékai - Egymondatos horoszkóp: április 3.

2020.április.3.

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold reggel szembenállásba kerül a Vízöntő-Marssal, az Uránusszal pedig izgalmat, stresszt okozó quadrát fényszöget zár be, törekedj egyenrangú kapcsolatok kialakítására, a családodban se akarj uralkodni. Ha viszont szerelemről és házasságról ábrándozol, kiderülhet, hogy a pasid nem akarja föladni független életvitelét. Lehet, hogy a párod szívesen sütkérezik különleges képességeinek, másságának fényében, ám ha megpróbálod megnyirbálni a szabadságát, megszólal benne a vészcsengő: eddig és ne tovább! A szíved, az érrendszered és a gerinced kíméletre szorul, és mivel a mai Holdállás nem kedvez a házimunkának, törődj inkább szeretteiddel.

Ma ki kell derítened, mik a szándékai - Egymondatos horoszkóp: április 3.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Csábító vagy a magad módján, lelked mélyén azonban bizonytalan vagy abban, hogy vajon a párod akkor is veled maradna-e, ha már nem lennél olyan nagylelkű.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem sikerül eltalálnod, mire vágynak szeretteid, akkor próbálkozz mással a kedvükben járni, anyagi lehetőségeid viszont nem engedik meg a rongyrázást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudásodat akceptálják, ám ha megszegsz egy egyezséget, rokonaid elpártolnak tőled, de az összpontosító gyakorlatok segíthetnek stressz-szinted csökkentésében.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a pénzt és a szerelmet illeti, úgy tűnik, túlzó elvárásaidnak képtelenség megfelelni, a szexet viszont csak a holtig tartó hűséggel együtt tudod elképzelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha zavar a párod túlzott önállósága, s ráadásul többet vesz el, mint amennyit ad, meg kell tudnod, mit akar tőled, hogyan tervezi a jövőjét, mik a céljai veled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Keresd fel a rokonokat és ismerősöket, de csak azokat, akik közel állnak hozzád; ne legyél mártír, hogy kellemetlen, felfuvalkodott emberekkel töltsd a napot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátnőid kincset érnek számodra, hiszen nemcsak becsvágyó terveid kivitelezésében állnak melletted, hanem egy szerelmi vagy üzleti ballépéstől is megóvnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem akarsz tudni semmilyen korlátozásról, félsz a változásoktól, de különc partnered társasága talán mégiscsak kellemesebb, mint egyedül dolgozni lakásodban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne hagyd, hogy a telefon uralkodjon feletted: ha néhány órányi zavartalan nyugalomra van szükséged a munkádhoz, feltétlenül kapcsold ki a telefont.

Bak (12. 22-01. 20.) Számtalan új dologgal kerülsz szembe, de ha megbarátkozol a tényekkel, vállalkozóként ne mutasd ki ódzkodásodat, mert ódivatúnak és dogmatikusnak fognak tartani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Úgy véled, hogy ha meg akarsz szerezni valamit, csak úgy kaphatod meg, ha kiharcolod, mégse hagyd, hogy az agresszivitás vonuljon végig kapcsolataidon.

Halak (02. 20-03. 20.) Halaszthatatlan szakmai vagy üzleti ügyeid elszakíthatnak szeretteidtől, stresszhelyzetben vagy túlhajszoltság esetén a szívpanaszok is megjelenhetnek.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.