Ma kiboríthatnak a túlzott elvárások - Egymondatos horoszkóp - április 25. szombat

2020.április.25.

A Kos-Merkúr és a Bak-Jupiter quadrát fényszöge ma arra hajlamosítja az embereket, hogy túlságosan kedvezően ítéljék meg lehetőségeiket és képességeiket, meggondolatlanul, felelőtlenül ígérgessenek, figyelmen kívül hagyják a törvényeket, követelőzzenek, téves döntéseket hozzanak, mivel könnyen átsiklanak fontos részletek felett. Hallgasd meg mások véleményét is, kerüld a nagyzolást és a felvágást, szükség esetén módosítsd irreális elvárásaidat, nézeteidet és terveidet, igyekezz elkerülni az időzavart, ne vállalj el mindent, amit rád akarnak sózni, és maradj hű erkölcsi elveidhez!

Kos (03. 21-04. 20.) Ma hajlamos vagy a túlzásokra, főleg az ígéreteidet illetően, de ha a párod, munkaadód vagy kollégáid belekényszerítenének egy döntésbe, próbáld húzni az időt.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel hajlamos vagy a szabálysértésre vagy felelőtlenségre, tévedések elkövetésére, érvényes szerződés nélkül ne dolgozz, s ne ülj fel szépen csengő ígéreteknek!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretteid, barátaid kihasználnak, és ha valamilyen gyors meggazdagodást ígérő lehetőségen töröd a fejedet, akkor valószínűleg csalókba botlasz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha indokolatlan igénnyel állsz elő, a párod vagy egyik rokonod ellenállást fog tanúsítani a beszélgetés ellen, ügyvéd nélkül pedig ne írj alá hivatalos iratokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma legyél éber, ha új állást, üzletet vagy munkaszerződést ajánlanak, de készülj fel párod meghallgatására, anélkül, hogy rosszallnád megbántottságát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, anyagiakban ne keresd a könnyű megoldásokat, ne legyenek túlzott reményeid a partnereddel kapcsolatban, de nem hiba, ha bevallod tévedésedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kiéleződhetnek a családi és szakmai ellentétek, s félő, hogy a szükséges információk hiányában aláírsz egy felelőtlenség határát súroló munkaszerződést.

Ez a 4 csillagjegy az egész napot is képes ágyban tölteni

Ez a 4 csillagjegy az egész napot is képes ágyban tölteni

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazás veszteséggel jár, üzletkötés meghiúsul, ha vizsgára készülsz, ne bízz a szerencsében, s kerüld az olyan ügyeket, amelyeknek jogi következménye lehet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nagyon drága árat kell fizetned azért, hogy különösebb gondolkozás nélkül igent mondasz valamire, aminek nagyon kellemetlen anyagi következményei lehetnek.

Bak (12. 22-01. 20.) Egyik rokonod betegsége felboríthatja napirendedet, de az sem kizárt, hogy váratlan vendégek érkeznek, akik, soron kívüli otthoni munkádban hátráltatnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ebbe az anyagi vitába kár volt belemenned, feltétlenül fordulj ügyvédhez, tőle kérj tanácsot, de ne köss szerződést, és ne vitatkozz a hatósággal!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha munkaszerződést vagy üzleti megállapodást kell aláírnod, nem vagy abban a helyzetben, hogy megemeld a tétet, de ne hagyd, hogy bárki is kihasználjon!

Ez is érdekelhet

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Szépséghírek

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik