Ma kiderül, amit gyanítasz - Egymondatos horoszkóp: december 13.

2020.december.13.

Advent harmadik vasárnapján a diszharmonikus Merkúr-Neptunusz fényszög hatására eluralkodhat életedben és kommunikációs tevékenységedben a káosz. Talán kibújsz kötelességeid teljesítése alól, ráadásul a szokásosnál figyelmetlenebb és hiszékenyebb vagy, de az sem kizárt, hogy hamis illúziókban ringatod magad. Mivel a valóság helyes érzékelésével is gondjaid adódnak, könnyen bedőlhetsz csalók, szélhámosok, hazug emberek mesterkedéseinek. Ne higgyél el mindent, amit mások ígérnek, vigyázz a pénzedre, értékeidre, mert fokozódik az átverés veszélye. Utazás közben kifoszthatnak, eltévedhetsz, vagy elveszítesz valamit, amire szükséged lenne. Ne írj alá szerződést, a fontos beszélgetéseket napold el, de legyél segítőkész és legfőképpen őszinte!

Ma kiderül, amit gyanítasz - Egymondatos horoszkóp: december 13.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Utazáskor kínos helyzetbe kerülhetsz, egy eltévedt üzenet miatt élhetsz át kellemetlen perceket, de még a legkisebb tétovázást is felhasználhatja valaki ellened.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyi döntéseid nem lesznek ésszerűek, tévedéseidért fizetned kell, az üzleti életben pedig kizárólag olyan módszereket alkalmazz, amelyek nem elítélendők.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem szereted a pletykát, az intrikát, pedig most bőven kijut belőle; ma lehetőleg ne írj alá szerződést, ne változtass állást, és ne hagyd, hogy átverjenek.

Rák (06. 22-07. 22.) El kell gondolkodnod azon, hogy alkalmas vagy-e a mostanában felkínált munkára, és valószínű, hogy ma nem tudsz feltétel nélkül hinni másoknak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerülj ma minden erotikus és pénzügyi csábítást, különben nyakig ülhetsz a slamasztikában, s vedd észre, hogy valaki úgy játszik veled, mint macska az egérrel,

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered és rokonaid ésszerűtlenül viselkednek, félrevezethetnek, nem rendelkeznek a pozitív kommunikáció egyik alapvető kellékével, a szavahihetőséggel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki a rokoni vagy szakmai körből hazugságokat terjeszt - ebben az időszakban nehéz olyan valakit találni, aki nem hazudik, de állásügyben is átverhetnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kiderül, amit gyanítasz, hogy kedvesed a pénzedre hajt, de baráttal sem tanácsos vállalkozásba kezdened, nehogy aztán nagy hiányra bukkanj céged pénztárában.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne foglalkozz hazug, intrikus, tisztességtelen emberekkel, de ne csodálkozz, ha úgy érzed, hogy ha nem laknál együtt rokonaiddal, nem lenne beszédtémátok.

Bak (12. 22-01. 20.) Átverések, intrikák teszik ma próbára az idegeidet, munkahelyeden óvakodj a beépített spicliktől, ne higgy el egy undorító pletykát, de közlekedj figyelmesen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel valaki megkopaszthat, üzleti ügyekben ne táplálj hiú reményeket, és ne hagyd, hogy valaki, akivel barátság köt össze, pénzt csaljon ki tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Képességeidet illetően valótlant állíthatsz, elhallgatsz bizonyos tényeket, de vigyázz, mert a párod vagy egyik rokonod téged is az orrodnál fogva vezethet.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói