Ma kísérletező kedvedben vagy - Egymondatos horoszkóp: június 10. szerda

2020.június.10.

A Vízöntőben haladó Hold és az Ikrek-Nap barátságos kapcsolata kedvez a csapatmunkának, a barátok meglátogatásának, a lakáscserének és a csoportos utazásoknak. Pezsgő társasági életet élhetsz, de partnerre inkább a szórakozás kedvéért van szükséged, nem a rang, a státusz vagy erotikus vágyaid kiélése miatt. Szellemileg tökéletesen összeilletek a pároddal, merész kísérleteiddel vagy ötleteiddel valószínűleg kilógsz a sorból, mégis szükséged lehet mások együttműködésére, hogy spontán elgondolásaid valós alakot ölthessenek. Mivel ódzkodsz az egyhangú otthoni tevékenységektől, nem háziasszonyi erényekkel, inkább a komputeragyaddal akarod elbűvölni a pasidat.

Ma kísérletező kedvedben vagy - Egymondatos horoszkóp: június 10. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Minden, ami szokatlan, meghökkentő dolgokkal vagy barátokkal összefüggésben lehet, kedvező: törj ki a rutinból, és verbuválj egy jó kis társaságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha dolgoznod kell, ne ódzkodj az új, még nyitott lehetőségektől, ám ha a mozgáshiány és az ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, magnéziumpótlásra van szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minden újdonság éltetően hat rád, talán a nagy újrakezdés időszaka indul most el az életedben - tiszta lappal kezdhetsz, megszabadulhatsz a visszahúzó erőktől.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha növelni akarod a bevételedet, gondolkodj el azon, milyen alternatív módon szerezhetsz pénzt, de tegyél valamit pénzügyi fekete foltjaidnak eltüntetése érdekében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha állandóan szerepelni akarsz és parádézol a közönséged előtt, s ezért a kiszemelt pasi mértéktartással kezel, nem te leszel egy két lábon járó agy új hódítása.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma kísérletező kedvedben vagy, bátran eltérhetsz a megszokottól, kipróbálhatsz egy új frizurát, de szigorúan különítsd el a munkát és a magánéletedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy baráttal vagy a pasiddal a kapcsolatod pozitív irányba változik, együtt buliztok, külföldi utazáskor vagy kreatív munkádban pedig igazán mázlista leszel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne provokáld családod tagjait, ne erőltesd túl a lábadat, könnyen görcs lehet a vége, de felszámolhatod azt a viszonyt, amelyben anyagi függőségbe kerültél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ma vizsgázol, de nem használod a puskádat, kitűnő jegyre számíthatsz - nincs is rá szükséged, támaszkodj inkább az intuíciódra és a spontaneitásodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Növelheted pénzügyi forgalmadat, ám ha a párodat idegesíti kiapadhatatlan üzleti aktivitásod, valószínűleg feladja, s belátja, nem tud vitába szállni veled.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyors, könnyű hódításra számíthatsz, de mivel a túl sok érzelem elfáraszt, s érzelmi téren az agyad vezérel, válassz olyan társat, aki osztja érdeklődésedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha otthon dolgozol, nyugalomra vágysz, ám ha felbukkan valaki a múltból, ne térj vissza egy olyan pasihoz, aki nem akar érzelmi alapon működő kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.