Ma kiszolgáltatottnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp - július 14. vasárnap

2019.július.13.

A Rákban lévő Nap szembenállása Bak jegyében lévő Plútóval hajlamossá tehet rá, hogy letagadd saját rossz tulajdonságaidat és ezeket másokra vetítsd ki. Valami, ami eddig biztonságosan működött, most könnyen összeomolhat, vagy olyan helyzetbe kerülsz, amelyet nem tudsz irányítani. Mind a családban, mind a hivatásodban és az üzleti életben kiéleződnek a hatalmi harcok, de az sem kizárt, hogy olyan emberekkel szemben kell megvédened érdekeidet, akik függőség kialakításával vagy bűntudatébresztéssel próbálnak meg manipulálni. Kiszolgáltatottnak érezheted magad a hatalomnak, vesztes helyzetben viszont elsajátíthatod a manipulációs játszmát, melyet aztán a magad hasznára fordíthatsz. Tömeges balesetek is előfordulhatnak.

Ma kiszolgáltatottnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp - július 14. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkában, otthonodban kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, és az olyan hatalmi harcok, melyekre esélye sincs, hogy megnyerd, feszültségek forrásai lehetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás közben baleset érhet, egy családi vagy házassági viszályra sincs ma szükséged, viszont inkább vitatkozz a pároddal, mintsem egyedül unatkozz otthon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Feszültségek közös üzleti érdekeltségek miatt, adósság visszafizetése is nehézséget okozhat, a szex pedig könnyen válhat partnered manipulálásának eszközévé.

Rák (06. 22-07. 22.) Aki ma felbukkan a környezetedben, a pénzedre pályázik, ám ha kiszolgáltatottnak érzed magad párkapcsolatodban, akkor a hatalmi harc elkerülhetetlen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tekintet nélkül arra, hol dolgozol, ma nehezen kerülheted el a manipulatív emberekkel való érintkezést, de maradj ki a hatalmi csatározásokból.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne menj bele hatalmi harcokba, várd ki, míg elcsitul a vihar, és csak utána mondj véleményt, de ne hidd, hogy az uralkodás és a zsarolás együtt jár a szerelemmel!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénzügyi döntést elkapkodhatsz, s mivel túl sok kihívás van az életedben, ne harcolj olyan dolgokért, melyeket nem ellenőrizhetsz, vagy kerülhetsz el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazás, külföldi kiküldetés során baleset érhet, s mivel tárgyalásaidnak nem szabad manipulatív játszmává fajulnia, mellőzd a trükkös fogásokat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem vagy meggyőződve arról, hogy az adóhivatal vagy üzleti riválisod elleni küzdelemben te lennél a győztes, akkor el kell ismerned a másik fél igazát.

Bak (12. 22-01. 20.) A hét végén óvakodj a hozományvadászoktól, ne provokálj hatalmi harcot, és verd ki a fejedből, hogy üzletfeledet csak a pénze miatt próbáld becserkészni!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz magadra, főnököd vagy hitvesed ugyanis tervez valamit ellened, de a háttérben, a színfalak mögött ügyesen manipulálhatsz, ha erre van szükséged.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnered vagy egyik barátod, aki mágnesként vonzza a bonyolult helyzeteket, ma rád akaszkodik - párkapcsolatod újrateremtődik, vagy végleg félresiklik.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének