Ma kitörhetsz a taposómalomból - Egymondatos horoszkóp - augusztus 25. szombat

2018.augusztus.25.

Ezen a hétvégén a Szűz jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz jóindulatú fényszöge lehet az oka annak, hogy talán egészen más pályára készültél, azonban a körülmények vagy anyagi helyzeted rákényszeríthet, hogy egy olyan lehetőséget ragadj meg, amire eddig még csak nem is gondoltál. Érdemes új állást megpályázni, önállósodni, de biztos, hogy nem hagyod belekényszeríteni magad valamibe, amit nem akarsz. Nyugtalanító bizsergést érezhetsz, amely arra ösztönöz, hogy kitörj a taposómalomból, ráadásul villanásszerű felismerésekben is részed lehet a jövő irányába mutató célok és tervek terén. Technikai ismereteid, intuitív felismeréseid mindenképpen hasznodra válhatnak, de az sem kizárt, hogy megérzéseidre hallgatva jó időben leszel jó helyen.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy döntöttél, hogy munkahelyet váltasz, ez a lépésed anyagilag is kifizetődik, váratlanul pénzhez juthatsz, vagy épp az irodában futsz bele az ideális társba.

Bika (04. 21-05. 20.) Új hobbid révén megismerheted életed nagy szerelmét, de ha már megtaláltad őt, akkor lazíts egy kicsit kettőtök viszonyán, és élvezd a nagyobb önállóságot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érdemes odafigyelned az ingatlanpiac alakulására és reagálni a változásokra, de a mai napon nem bújhatsz el a kellemetlen kérdések megválaszolása elől.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha új vállalkozásba kezdesz, máris sínen van a dolog, de be kell bizonyítanod szeretődnek, aki gazdag cégtulajdonos, hogy nem a pénze után sóvárogsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha most nyergeltél át egy másik pályára, megtalálod a számításodat, sőt, még az sem kizárt, hogy egyik felettesed udvarlási szándékkal kerülget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy munkád miatt hosszabb útra kell vállalkoznod, ami megéri a fáradságot, új megbízáshoz juttathat, s külföldi kollégád is nagyon örülne a társaságodnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Erotikus túlfűtöttség jellemzi a mai napot, de óvakodj attól, hogy rögtön vesztesnek kiáltsd ki magad, ha egy kísérleted nem hozza meg a várt anyagi hasznot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vedd a fáradságot, hogy támogatókat szerezz magadnak, de ha kiderült, hogy a párod nem a tartós kapcsolatok embere, tisztázni kellene a viszonyotokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nincs munkád, lecsaphatsz egy váratlanul adódó lehetőségre, s úgy növelheted előrejutási lehetőségeidet, ha egy újdonságnak számító iparágban helyezkedsz el.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy megütöd a főnyereményt, és ha befizetsz egy külföldi utazásra, ahol valakinek a közelsége felizgat, ne tagadj meg magadtól egy erotikus kalandot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Költözködés, lakáscsere, tarthat izgalomban, ám az ingatlanvásárláshoz nemcsak szerencsére, hanem a hitvesed pénzére is szükséged lehet.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem lehetetlen, hogy hivatalos útra indulsz, s ha elárulod a kedvesednek, akivel együtt dolgozol, melyik géppel repülsz, valószínű, hogy ő is veled megy.

Ez is érdekelhet

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?