Ma kockázatos terveidet is megvalósíthatod - Egymondatos horoszkóp - január 25. péntek

2019.január.25.

A Kos jegyében lévő Mars és a Nyilas-Jupiter harmonikus trigon fényszöge kedvez a merész kockázatok vállalásának, a külfölddel kapcsolatos ügyeknek és az új vállalkozások megkezdésének.

Ma kockázatos terveidet is megvalósíthatod - Egymondatos horoszkóp - január 25. péntek
Fotó: giphy

Ez a szerencsés konstelláció segíteni fog, hogy a megfelelő pillanatban, amikor ismeretlen utakat kell törnünk, ne ingadozzunk, hanem bízva a szerencsénkben, cselekedjünk. Szerelemben, versenyhelyzetekben, sportban egyaránt érdemes kockáztatni. Mivel rendkívüli állóképességgel és hatalmas energiakészlettel rendelkezünk, kiváló alkalom, hogy testépítő vagy egészségmegőrző programba kezdjünk.

Kos (03. 21-04. 20.) A megfelelő pillanatban, amikor új utakat kell törnöd, cselekedj, de a külföldi utazásokat, az üzleti és bírósági ügyeket, a jogi problémák rendezését is áldás kíséri.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyik barátoddal vagy a szeretőddel, aki hajlandó pénzt pumpálni a vállalkozásodba, a közös munka, a társas vállalkozás mindkettőtök számára előnyösen alakul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jól időzíted a szerelmi vagy szakmai kockázat vállalását: nem csupán felismered a kedvező lehetőséget, hanem határozottan lépsz, mielőtt a lehetőség tovatűnne.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkádban szerencsésnek érezheted magad, de az a Rák, aki nem fogad el egy előléptetési ajánlatot, mert fél kipróbálni magát, valójában szabotálja saját fejlődését.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Alkalmas időszak utazásra, kockázatvállalásra, de a szerelemben és az üzleti életben is megérett az idő, hogy eddig keresztülvihetetlen terveidet megvalósítsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Eredményesen bonyolíthatsz kölcsönügyletet, sikerrel hajthatsz fel üzletet, amellyel növelheted a bankszámládat, ráadásul egy rokoni kapcsolat is hasznot hajt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partneredre, üzletfeledre nagy hatást gyakorolhatsz, egy kapcsolat miatt szerencsésnek érezheted magad, ráadásul a szakmádban is felpörögnek az események.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha új állást kínálnak, ne legyél szerény a fizetés kérdésében, legfeljebb lealkudnak belőle, de ez még mindig jobb, mint áron alul kínálni szolgáltatásaidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sok embert tartasz a vonzáskörödben, egy váratlan találkozás mindent elsöprő élményt jelent számodra, és talán mindkettőtökben felmerül az újrakezdés gondolata.

Bak (12. 22-01. 20.)
Jó lenne kieresztened a gőzt, a közeli rokonságot mégsem célszerű megbántanod, de haragod a feszültségek és negatív érzelmek egészséges levezetése is lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Itt az ideje, hogy társaságba járj, jó kapcsolatokat építs ki, és többet szórakozz - ha találsz valakit, aki támogat, és akit meglovagolhatsz, bejutsz a nyerők közé.

Halak (02. 20-03. 20.) Hivatásodban elismerést, fizetésemelést nyerhetsz, odaadással dolgozol, és bebizonyíthatod főnöködnek, sőt saját magadnak is, hogy mennyit érsz.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet