Ma könnyedén ismerkedsz - Egymondatos horoszkóp: November 16.

2016.november.16.

A mai napon, amikor a Hold az Ikrek jegyében jár, barátságos fényszöget alkotva a Kos-Uránusszal, ápold baráti és rokoni kapcsolataidat. Most nagyon könnyen ismerkedsz és kommunikációs képességed is felülmúlhatatlan. Munkádban a kíváncsiságod és kísérletező kedved kisebb-nagyobb sikerekkel kecsegtet. Ma mindenképpen menj emberek közé, szellőztesd ki alaposan lakást, de a tüdődet is. Sétálj egy nagyot a friss levegőn! Csillogtasd meg humoros oldaladat, de ha valamilyen érzelmekkel telített helyzettel konfrontálódsz, ne menekülj maratoni telefonálgatásba, chatelésbe.

Kos (03. 21-04. 20.) Folyamatosan újítasz, újra kitalálod magad, s azért sem kell nagyon törnöd magad, hogy barátaid és rokonaid kedvence, vagy egy vetélkedő győztese legyél.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha jövedelmező vállalkozást akarsz indítani, figyelned kell az újdonságokra, hogy termékeid kelendőek legyenek; félelmed az ismeretlentől idővel csökken.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az olvasás az egyik legkellemesebb élmény, túl azon, hogy öröm forrása, szélesíti látókörödet, és képessé válsz többet nyújtani, amikor társasági életet élsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha valami a munkahelyeden félresikerül, akkor azt betudhatod egy változásnak, de tévedni emberi dolog, és legközelebb módodban áll, hogy másként cselekszel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A kapcsolatépítő rendezvényeken könnyű új ismeretségekre szert tenned, de a pasidat ne akard ma magad mellé kötni, szervezz inkább egy csajos estét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne próbálj rendbe tenni egy munkahelyi vagy anyagi problémát, amíg fel vagy zaklatva miatta, hagyd, amíg képes leszel a dolog humoros oldalát is látni!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyű akkor ismerkedni, amikor továbbképzésre jársz, de ha a pasidnak más programja vagy hobbija akadt, nehéz lesz megállnod, hogy ne követelőzz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha pénzügyi érdekeidet egyezteted mások érdekeivel, könnyebb lesz őket érvényesítened, de óvakodjon attól, hogy számító módon közelíts üzletfeleidhez.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesedhez hasonlóan személyiséged attól teljesedik ki, hogy túllépve az elavult, hagyományos vagy merev szereposztáson, megnyílsz párod világa felé.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyedén felfedezed, ki vonzódik hozzád a munkahelyeden, de kerüld a kapkodást, inkább minél többször menj az ablakhoz, szívd tele magad friss levegővel!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kapcsolatban élsz, akkor te magad is vágysz a változatosságra, és a párod is kinyilvánítja azon igényét, hogy elege van a rutinból, kellene valami izgalom.

Halak (02. 20-03. 20.) Több szerencsés változás várható az otthonodban, költözködésre is alkalmas a mai nap, de a kapkodás és a túlpörgés az idegi kimerülés egyik tünete lehet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!