Ma könnyedén megfelelsz az elvárásoknak - Egymondatos horoszkóp - december 9. vasárnap

2018.december.9.

Jóllehet a tökéletes háziasszony típusát nem rólad mintázták meg, a Bak jegyében járó Hold barátságos rezgései a Halakban tartózkodó Neptunusszal és a Marssal lehetővé teszik, hogy megfelelj családod elvárásainak. Ma még az sem kizárt, hogy megváltod a belépőjegyedet környezeted elitjébe. Hitvesed büszke lesz rád, ha az otthonodban fogadod főnökeit – tökéletes vendéglátó vagy egy "Nagy ember" mellett, ráadásul a számlák pontos befizetéséről is te gondoskodsz. Ám ha randira mész, egy olyan nőnek, mint te, nem szükséges leitatnia a pasidat, hogy… Talán érted, mire gondolok.

Kos (03. 21-04. 20.) Jóllehet neked nem kenyered a kunyerálás vagy a nyafogás, ma mégis segítségre szorulsz, este viszont már gratulálhatsz gazdag, becsvágyó párod anyagi sikereihez.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma képes vagy elbűvölni a társaságot, külföldi utazás is jól alakul, de az ellen sem lenne kifogásod, ha egyik régi barátod este hozzád érne vagy meghívna egy italra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a kisujjadban több művészi érzék van, mint másokban, akkor a pénzhiány miatt ne nyomd el a tehetségedet – inkább bocsásd áruba kreatív adottságaidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Mit meg nem tennél azért, hogy ennek a szolid pasinak a felesége lehess, aki túl keményen dolgozik, de akkor se aggódj, ha a mai napon nincs olyan sok ideje rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Isten hozott a becsvágyó feltörekvők családjában, és ha egyik rokonod nyomába lépsz, biztos, hogy támogatni fog egy zsíros megbízás megszerzésében

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha segítségre van szükséged, kedvesednek kedvenc időtöltése, hogy az irgalmas szamaritánust játssza, de az is ösztönös nála, hogy rögtön megtalálja a hálószobádat.

A csillagjegyük elárulja, hogy milyen ajándékra vágynak szeretteid

A csillagjegyük elárulja, hogy milyen ajándékra vágynak szeretteid

Mérleg (09. 24-10. 23.) Annyira nem vagy oda egyik kollégádért, de ha egyszer olyan isteni vele a testgyakorlás - ha jól kifárasztjátok magatokat az edzőteremben, utána jöhet a szex!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tulajdonképpen egészen jóleső érzés egy komoly pasival társalogni, de ha tudni szeretnéd, tetszel-e neki és mit gondol rólad igazán, szegezd neki a kérdést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A párod megpróbál kedvességgel elszédíteni, de arra nincs szükséged, hogy eltartsd, s ezen az elhatározásodon még egy romantikus vacsora sem változtathat.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem számítasz arra, hogy egyik rokonod téged szán örökbe kétes hírű szomszédod számára, a pasi mégis lebilincsel gyengéd hódolatával, részegítő szavaival.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kiadásaid lehetnek valamilyen luxuscikkel kapcsolatban, a saját munkádat vagy alkotásaidat eladni viszont kemény dió, ha túl sokat kérsz, nem találsz vevőt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha remek szín- és formaérzéked van, művészként kibontakoztathatod tehetségedet, de még könnyeid is elérik céljukat, ha bármilyen előny kicsikarásáról van szó.

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt