Ma könnyelműségednek anyagi következményei lehetnek - Egymondatos horoszkóp: június 11. csütörtök

2020.június.11.

Az Ikrek jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz Neptunusz rosszindulatú fényszöge miatt a gondolatok nem gyakorlatiasak, sőt olykor zavarosak, így nem csoda, ha alig érsz el valamit. Szaporodnak az elintézetlen tennivalók, szívesen kibújnál a kötelezettségeid alól, és inkább az álmaidba menekülnél. Mulasztások, hazugságok, félreértések okoznak bonyodalmakat, ráadásul önérvényesítési készséged is gyenge lábakon áll. Védekezz a fertőzésveszély ellen, kerüld a gyanús ügyleteket és a problémás, cinkelt lapokkal játszó embereket! Vigyázz a pénzedre, értékeidre és ismerd fel, mikor káros az áldozatvállalás, túlzott segíteni akarásod miatt ugyanis beleeshetsz a mártíromság csapdájába.

Ma könnyelműségednek anyagi következményei lehetnek - Egymondatos horoszkóp: június 11. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Közlekedés során kár érhet, kedvesed vagy gyermeked linkségéről elég kínos körülmények között szerezhetsz tudomást, de tudás nélkül babérok sem várnak rád.

Bika (04. 21-05. 20.) Minél reálisabbak a céljaid, annál könnyebb őket elérned, ám ha barátságról vagy pénzről van szó, könnyelműségednek anyagi következményei lehetnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Zavaros helyzet alakulhat ki a munkahelyeden, rosszindulatú félrevezetések kusza szövevényébe kerülhetsz, de neked is gondjaid vannak az őszinteséggel.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaki a hátad mögött kijátszhat, megkopaszthat, ráadásul a közlekedés is bírságveszélyes helyzeteket tartogat. és vannak olyan dolgok, amelyekre nincs bocsánat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha alig ismered a szeretődet vagy üzletfeledet, és még kevésbé ismered tisztességtelen üzleteit, akkor ne csodálkozz azon, ha megpróbál csúnyán átverni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, párkapcsolatban kínos helyzetekhez alkalmazkodsz, s mivel ez a hamisság napja, zavaros ügyekbe keveredhetsz, és az állásodat is veszélybe sodorhatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amennyiben a munkahelyi intrikát rosszul viseled, az alkohol nem lehet megoldás, de légy résen, mert barát rossz irányba terelhet, jós, mesterember is átverhet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzlet területén nincsenek biztos dolgok, de az sem kizárt, hogy kedvesed, aki nem nyújt számodra többet, mint azt, hogy segíthetsz rajta, bepaliz magának.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid visszaélnek segítőkészségeddel, a tisztességtelenséget és a hamisságot pedig akkor is ítéld el, ha olyan valakinél tapasztalod, akit nem akarsz elítélni!

Bak (12. 22-01. 20.) Vigyázz, mert munkáról vagy juttatásról olyan emberrel tárgyalsz, aki nem tartja be a szavát, de ne is dolgozd agyon magad egy gyenge lábakon álló cégnél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Törődj többet anyagi érdekeid védelmével szerelmi kapcsolatodban, s nem ártana fokozottan vigyázni a pénzedre és értékeidre, mert valaki szemet vethet rájuk.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel ma nem látsz tisztán, ne engedj senki befolyásának, ne állapodj meg otthoni munkavégzéssel vagy ingatlannal kapcsolatos témában, de te se füllents.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.