Ma könnyen elönthet a harag - Egymondatos horoszkóp: október 30.

2020.október.30.

A Kosban lévő Hold befolyására aktívabb, harciasabb, rámenősebb vagy a szokásosnál, nincs szükséged szárazdajkára, s valószínűleg mozgalmas programokat szervezel. Fejfájás esetén ajánlott egy kiadós séta a szabadban, vagy előzd meg a bajt elegendő folyadékkal és pihenéssel. Ideális nap sportolásra, de mivel a Holdat a Szaturnusz, a Plútó és a Merkúr is támadja, ellenőrzésed akarod tartani a világmindenséget. Könnyen elönthet a harag, amikor méltatlanul bánnak veled, de ismerd fel a manipulációt, a bűntudatébresztő mesterkedéseket, és tanuld meg határozottabban érvényesíteni érdekeidet.

Ma könnyen elönthet a harag - Egymondatos horoszkóp: október 30.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Kérlelhetetlen becsvágy jellemző rád, a munkahelyeden mégis nehézségeid lesznek érdekeid érvényesítésével, de a szavahihetőségedre is gondolnod kell.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ne vállalkozz hosszabb utazásra, de egyetlen sérelem is elég ahhoz, hogy bosszút állj, kiszúrd a gumit a kedvesed járgányán.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Társaságban légy jó kislány, legalább a főfogás végéig őrizd meg jó modorodat, pasid határtalan megkönnyebbülésére, de senkiért se vállalj kezességet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nem vonzódsz a háziasszonyi szerepkörhöz, inkább a karrieredet építgeted, de hatalmi harc helyett gondolj inkább az irodai íróasztalon való szerelmeskedésre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szükséged lesz valakire, aki óv kollégáid trükkjeitől, meggyőz arról, hogy milyen vonzó vagy, és elmagyarázza, hogy a pasik nem feltétlenül az ellenségeid.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered elvárja, hogy azonnal tegyél félre mindent, ha felébred benne a szexuális vágy, de óvakodj attól, hogy a pároddal a közös pénz elköltésén marakodjatok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma mindent akarsz, családot és házasságot tokkal-vonóval, és ha a fiúdnak kísérőre van szüksége az esti programhoz, természetesen te jutsz először az eszébe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem ijedsz meg könnyen, hiszen megszoktad, hogy a személyes támadások és konfliktusok együtt járnak a foglalkozásoddal, de ma ravaszul kivéded azokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha válságidőszakban nem akarsz éhen halni, akkor ez az üzleti ajánlat vagy állás egyik barátodnál, hitvesednél vagy a szeretődnél igazán remek kiugrási lehetőség,

Bak (12. 22-01. 20.) Szegény pasid vagy kollégád csak töri magát, te meg állandóan legorombítod, azt viszont ne tűrd el, hogy bárki is megpróbálja lerombolni a karrieredet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szikrázó nemiséged számos forgalmi dugó okozója lehet, a fizikai erőfeszítés megszabadít feszültségeidtől, de egy bűntudatébresztő manővertől ne gyulladj be.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasid akar valamit, de valószínűleg nem téged: ennek a valaminek sokkal inkább a pénzhez, a szexhez van köze, ám az is lehet, hogy egyszerre mindegyikhez.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban