Ma könnyen felidegesítheted magad - Egymondatos horoszkóp - április 20. hétfő

2020.április.20.

Mivel a hét első munkanapján a Hold a harcias Kos jegyében halad, könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd. Ebédidőben a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos kapcsolata arra figyelmeztet, hogy magányos harcosként nem lehetsz átütő. A siker csak másokkal összefogással érhető el. Ám ha kinyilvánított szükségletedet és biztonságvágyadat nem elégítik ki azonnal, könnyen felkapod a vizet. Alkalmas vagy viszont mások vezetésére, de gondolj arra, hogy nem mindenki tudja követni az általad diktált gyors tempót. Ami a párkapcsolatodat illeti, zabolázd meg hevességedet, de egy veszekedés akár még szeretkezésbe is átfordulhat.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap rendkívül kedvező bármilyen testedzésre, de a szakmai siker és előmenetel érdekében hangsúlyozd, hogy a csapatodhoz tartozónak vallod magadat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma alig van befolyásod arra, ami a családban és a munkahelyeden történik, és ha hajlamos vagy a migrénre, egy kellemes arcmasszázs segíthet ellazulnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel nem a szív, inkább az ész embere vagy, s ebből adódóan számító kissé, ismerkedéskor ma sem felejted el átgondolni, milyen előnyöd származhat ebből.

Rák (06. 22-07. 22.) Veselkedj neki a munkának és az üzletkötésnek, de a munkáddal kapcsolatos heves reakcióidat csak akkor viseled jól, ha érzelmileg függetlenedsz tőle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden és a párkapcsolatodban is próbálj minden kellemetlenséget a másik fél szempontjából megközelíteni, vagy merülj bele a tanulásba!

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap alkalmas egy új munka vagy mások pénzének megszerzésére, de a szex inkább a fizikai feltöltődés eszköze, semmint érzelmi intimitás.

Ennek az öt csillagjegynek különösen vonzó a humorérzéke

Ennek az öt csillagjegynek különösen vonzó a humorérzéke

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy parancsoló típus vonz, hajlamos lehetsz eleget tenni az elvárásainak, de ha a párod nem méltányolja teljesítményedet, rivalizálni kezdesz vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nagy erőfeszítéseket kell tenned, hogy a munkahelyeden elégedettek legyenek a teljesítményeddel, de ma még a családi kötelezettségeknek is eleget kell tenned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sikernap az alkotó Nyilasoknak, de mivel nem egyedül élsz a világban, meg kell tanulnod önmagad, a partnered és vevőid igényeinek fontosságát.

Bak (12. 22-01. 20.) Önuralmaddal segíthetsz a párodnak és egyik közeli rokonodnak kiszellőztetni a dühét, de ne kapd fel a vizet, ha tüzet okád az anyagi kopp-időszak miatt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyen tűzbe jössz, ha a munkádról beszélhetsz másoknak, és ami az utóbbi időben elérhetetlen volt számodra, ma itt van - ne habozz, használd ki a lehetőséget!

Halak (02. 20-03. 20.) Ma pár ezressel kisegítheted szorult helyzetben lévő a párodat, de vigyázz, mert zavaros ügybe keveredhetsz, és veszélybe sodorhatod anyagi biztonságodat!

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.