Ma könnyen kivédheted az alattomos húzásokat - Egymondatos horoszkóp: november 26. csütörtök

2020.november.26.

A Skorpió jegyében lévő Merkúr és a Bak-Plútó barátságos rezgései arra hívják fel a figyelmet, hogy a tudás és a pénz hatalom. Ritkán rendelkezel olyan éles megfigyelőképességgel és tárgyalókészséggel, mint ebben az időszakban. Tárgyalópartnered, ellenfeleid erősségeit és gyengéit pontosan felismered, és azzal is tisztában vagy, hogy érdekeid érvényesítése érdekében néha nem térhetsz ki a verbális konfrontáció elől. Ma könnyen kivédheted az alattomos húzásokat, nem hagyod magad sem befolyásolni, sem átverni. Ez a fényszög kiválóan alkalmas önmagad eladására, adottságaid reklámozására, hitelügylet bonyolítására, mások befolyásolására, elemzői tevékenységekre, vagy ha arra van szükség, pszichoterápia megkezdésére. Használd ki ezt a napot álláskeresésre, üzletkötésre, de fizetésemelésről is most érdemes tárgyalni.

Ma könnyen kivédheted az alattomos húzásokat - Egymondatos horoszkóp: november 26. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Azért dolgozol, hogy biztonságod és pénzed legyen: álláskeresőként, munkavállalóként most helyénvaló magasabb pozícióról vagy fizetésemelésről alkudozni.

Bika (04. 21-05. 20.) Egészen pontos elképzelésed van arról, mit vársz el a párodtól, az anyagiakat is beleértve, és ha ő minden tekintetben megfelel ennek, akkor ő az igazi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha meggyőző tárgyalófélnek tartanak, megkapod a kiszemelt állást, de össze kell hoznod szaktudásodat és a piac ismeretét a leginkább kifizetődő munkához.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel biztonságra és állandóságra vágysz, ne a negatív dolgokon lovagolj, hiszen ha nélkülözhetetlen akarsz lenni a párod számára, akkor legyél a bizalmasa.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyik barátod remek befektetési ötlettel szolgálhat, élvezheted egy új munka vagy alkalmi áron vásárolt ingatlan előnyeit, ami rendszeres bevételt biztosít.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy SMS felkorbácsolhatja szexuális vágyaidat, munkaszerződést is aláírhatsz, és ha reklámügynökként tevékenykedsz, ma a sikerre is van reményed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyereséghez juthatsz ingatlan – adásvétellel, családi vállalkozásod nyereséget termel, de tartsd rajta a szemed, mennyi pénzt húz ki egyik rokonod a cégetekből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó PR segítségével kedvező képet alakíthatsz ki termékeidről, pénzt hozó ötletek pattannak ki a fejedből, ráadásul a sajtóval való kapcsolattartás is kifizetődik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénz- vagy állásügyben tárgyalsz, jegyezd meg, ki támogatja javaslatodat, és ki van ellene, de maradj ki a munkahelyi taktikázást tükröző suskusból.

Bak (12. 22-01. 20.) A csapatmunka vagy egy új ismeretség új távlatokat nyithat meg hivatásodban, fontos személy bizalmába férkőzhetsz, kolléga pártfogása is elégedetté tehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fizetéseddel kapcsolatban magas elvárásaid vannak, de mivel valaki ma elárulhat, jó, ha minél kevesebb szakmai és anyagi konfliktusba ártod bele magad.

Halak (02. 20-03. 20.) Számíthatsz barátaid és szövetségeseid támogatására, és ha a párod lett az egyik legjobb parti a pénzemberek, politikusok világában, értékelni fogja képzettségedet.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.