Ma könnyen veszed a környezetváltozást! - Egymondatos horoszkóp - március 22.

2018.március.22.

A növekvő Ikrek-Hold befolyására ma könnyen megy minden, ami beszéddel, környezetváltoztatással, rövidebb utazással és írással kapcsolatos. Ezen a napon talán még az idősebbek is könnyebben hozzászoknak egy új környezethez. Mivel a Nap már a tüzes Kos jegyében halad, számítsunk rá, hogy tárgyalásaink és megbeszéléseink során hamar felforrósodik a hangulat. Ha ilyen helyzetbe kerültél, gondolj a jó öreg közmondásra, mely szerint az okos enged. Jóllehet a nők ma sokkal többet locsognak a szokásosnál, a férfiak és nők kapcsolatát tökéletes harmónia jellemzi.

Ma könnyen veszed a környezetváltozást! - Egymondatos horoszkóp - március 22.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kereskedelmi ügyek, információgyűjtés, levelezés terén jeleskedhetsz, de mivel túl sok dolog kelti fel érdeklődésedet, könnyen szétforgácsolódhat a figyelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Most érdemes számítógépet, okostelefont, írószereket és más kommunikációs termékeket beszerezni, a friss levegő pedig segít rendszerezni gondolataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ott érzed jól magad, ahol élénk a kommunikáció az emberek között, csatlakozz egy vitakörhöz, állj neki megírni a könyvet (blogot), amit régóta tervezel.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvakodj a szélhámosoktól, rokonaid és munkatársaid indiszkréciójától, ha pedig érzékeny a vállad és a tüdőd, jót tehet a vállgimnasztika, illetve a jógalégzés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jól érzed magad társaságban, de mivel kizárólag intelligens emberek kelthetik fel érdeklődésedet, életedből nem hiányozhatnak az eleven agyú barátok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma a jó kommunikációs készség a szakmai előmenetel titka, de próbálj meg összpontosítani és lassítani, mert minél jobban kapkodsz, annál több hibát véthetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos és kereskedelmi ügyek intézésére, utazásra ideális nap a mai, egyesek annak köszönhetik szakmai sikereiket, hogy nyelvvizsgával rendelkeznek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti kapcsolatok ápolására kiváló az idő, de testi érintkezéseitek frissességét is felújíthatod kedveseddel, új szemszögből nézhetitek egymást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rengeteg dolgod van, üzleti megbeszélés megbeszélést követ, ám ha valaki elbűvölt is a pengeéles eszével, csak rövid epizódnak ígérkezik kettőtök kapcsolata.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban ma szükséged lehet némi változatosságra az adott területen belül, de akkor vagy a legjobb a szakmádban, amikor együtt dolgozhatsz életed párjával.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel rengeteg térre van szükséged, az elkötelezettség elborzaszthat, ezért partnered számára lehetetlen feladatot jelenthet maga mellett tartani téged egy bulin.

Halak (02. 20-03. 20.) Intézd el az elmaradt levelezést, telefonhívásokat, de legfőképpen arra ügyelj, hogy családod tagjai és gyermekeid kapkodás- és feszültségmentes életet élhessenek.

Ez is érdekelhet

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex