Ma könnyen veszekedésekbe, akár agresszív helyzetekbe kerülhetsz - Egymondatos horoszkóp: Április 2.

2018.április.2.

Az igencsak rossz hírnévnek örvendő Mars-Szaturnusz együttállás hatására húsvéthétfőn gyakoriak lesznek a haragos kitörések, a csonttörések és a mozgásszervi panaszok, ezért igyekezz megelőzni az ilyen jellegű bajokat. Ez nem a kockázatos vállalkozások időszaka, ugyanis nem lesz benned elegendő kitartás, hogy legyőzd az akadályokat. Fel kell ismerned lehetőségeid és képességeid korlátait, mert valószínű, hogy főnököd vagy egy tekintélyszemély olyan dolgokat követel tőled, amelyek meghaladják képességeidet. A kötelességmulasztás viszont kellemetlen következményekkel jár. Ha dühösnek érzed magad, végezz valamilyen fizikailag megerőltető munkát, de kerüld a konfliktushelyzeteket.

Kos (03. 21-04. 20.) Vannak olyan szakmai problémák, melyek megoldását nem lehet sürgetni, a kezdeti nehézségek után viszont igyekezz beilleszkedni vállalatod rendszerébe.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy akadály veheti el a kedvedet, sőt ma még az utazás is veszélyeket tartogat: a rosszul irányított agresszivitás az ünnep utolsó napján baleset okozója lehet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagi helyzeted nem túl rózsás, ám ha úgy döntesz, hogy társulsz valakivel, akkor félő, hogy olyan partnert választasz, aki csak visszahúzó erő lesz számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd magadat megfélemlíteni, ne fojtsd el haragodat, és ne hidd, hogy házasságodat vagy karrieredet csak önmagad teljes alárendelése árán tarthatod fenn.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha úgy érzed, nem felelsz meg a munkahelyi elvárásoknak, elveszítheted a biztonságérzetedet, de ne hagyd, hogy rokonaid bármit is előírjanak neked.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered okozhat némi veszteséget, frusztrációt, de azért, mert a célszemély nem omlik azonnal a lábad elé, nem kell, hogy elmenjen a kedved az egésztől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Összekaphatsz hozzátartozóiddal, de haragod megsúgja, mikor kell ellentmondanod azoknak a követeléseknek, amelyeket családod támaszt veled szemben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha sehogyan sem tudod elhessegetni rosszízű gondolataidat, akkor vádaskodás, ítélkezés vagy szellemi munka helyett inkább fizikaival kellene próbálkoznod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kiderült a pasidról, hogy egy arcátlan, számító alak, akit csak az anyagi helyzeted érdekel, nos, annak a pénzéhes alaknak legszívesebben kikaparnád a szemét.

Bak (12. 22-01. 20.) Tanuld meg nem lenézni, hanem egyenrangú félként kezelni az embereket, és az sem volna ártalmas, ha húsvéthétfőn jobban körülnéznél a saját házad táján.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az utazás veszélyeket tartogat, de válsághelyzetben se essél pánikba, ne viselkedj megtépázott egérként, ne zárkózz magadba, amikor annyi helyre elmehetnél.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne legyél dühös, ha barátaid nem elégítik ki azokat az igényeidet, amelyeket annyira a szíveden viselsz, de ne engedd magad megrövidíteni, sarokba szorítani!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke