Ma közelebb kerülhetsz egy régi álmodhoz - Egymondatos horoszkóp - április 20. szombat

2019.április.20.

A Nap nagyszombaton egy hónapra belép a Bika jegyébe, míg a Vénusz kilépve a Halakból, a Kos jegyében halad egészen május 15-ig. Boldogságodnak forrását az jelenti, ha családot alapítasz, ha zsíros bankszámlával rendelkezel. A szerelmet viszont párbajnak tekinted, a kérdés csak az, ki lesz a győztes és ki a legyőzött fél. Mivel a Hold a Skorpió jegyében halad, óvakodj a hatalmi játszmáktól, ne ellenőrizd szeretteid minden lépését, szexuális praktikáiddal viszont magadhoz kötheted a párodat. Az esti órákban, amikor a Hold barátságos fény szöget zár be a Neptunusszal, megérzéseid kitűnően működnek, és teljesen normális olyan pasi után sóvárogni, akit életed részévé tehetsz.

Ma közelebb kerülhetsz egy régi álmodhoz - Egymondatos horoszkóp - április 20. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Az a kívánságod, hogy kereseted egy részét külön kezeld, azt a vágyadat tükrözi, hogy a legnagyobb bensőségességben is megtarthasd anyagi függetlenségedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha számodra sokat jelent az ünnep, akkor vetkőzd le a féltékenységedet, de a szíved mélyén este ott pislákol a remény, hogy a Nagy Ő talán mégis beléd szeret.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szokj le arról, hogy mániákusan kontrolláld környezetedet, ugyanis egyszerűen kizárt, hogy kapcsolataid működjenek, ha ellenőrizni próbálsz másokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a pasid az ünnepen elcsábít, ne feledkezz meg legfontosabb elvedről, mely szerint a szexualitásnak csak a szerelem kifejezéseként lehet létjogosultsága.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma a családodat kell védelmezned, de az megbocsáthatatlan, ha az ügyeletes szeretőd lenyúlja a bankszámládat vagy tisztességtelen üzleti ügybe keveredett.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyszerűen van érzéked hozzá, hogy a dolgokat a helyükre tegyed, vacsora közben pedig olyan ügyesen kérdezősködsz a párod életéről, hogy bármit elárul.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz nagy úr, sok mindent megkaphatsz érte, ám ha testednek szüksége van a regenerálódásra, és ha szereted a szaunázást, az uszodában részed lehet benne.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem számítottál rá, hogy igenlő választ kapsz a párodtól, aki nem tudta elképzelni, hogy akár egy üzletasszonynak is vonzó lehet a pár napos vidéki élet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tartsd tiszteletben családtagjaid és partnered titkait, és ha unalmadban túlságosan sok filmet nézel, ne felejtsd: a filmtörténeteknek semmi köze nincs az élethez.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha összehívod a barátaidat és rokonaidat egy kis csevegésre, evésre, ivásra, talán a bor teszi vagy a romantikus ünnepi vacsora, de heves szexuális vágyat érzel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kevesebb pénzt és munkát szentelsz a felkészülésre, akkor is megnyugodhatsz: nem fogtok hiányt szenvedni semmiben, de ha teheted, utazz, kirándulj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha még sohasem jártál Velencében, adj egy kis időt a párodnak, hogy összehozzon egy romantikus utazást, utána akár álmaid városába is utazhattok szabadságra.

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR