Ma lefoglalhatod életed legjobb utazását - Egymondatos horoszkóp: január 17. csütörtök

2019.január.17.

A Nyilas-Vénusz és a Kos-Mars trigon fényszögének köszönhetően a hét második felében kalandvágyad, fizikai és érzelmi és szexuális aktivitásod a csúcson lesz, és ha most indulsz külföldre shoppingolni vagy síelni, még egy vakációs kaland is összejöhet. Ez a kapcsolat olyan sok plusszal indul, hogy akár házasság is lehet belőle. Élvezheted a bulikat, a szórakozást, a kreativitást és a társaságot. Kirándulást tehetsz a művészetek és az erotikus élvezetek birodalmába, és ha épp nincs partnered, akkor kereshetsz magadnak egy olyan pasit, aki nemcsak testi, hanem szellemi kihívást is jelent számodra.

Ma lefoglalhatod életed legjobb utazását - Egymondatos horoszkóp: január 17. csütörtök
Fotó: giphy

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

Kos (03. 21-04. 20.) Miközben élvezed üzleti vagy külföldi utazásodat, összefuthatsz a pasik egyik mintapéldányával, aki a legjobbat akarja; kényelmes, gondtalan életet biztosítani neked.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokon vagy kolléga betársulhat a vállalkozásodba, valaki viszont a tudomásodra hozza, hogy résztulajdonosságra csak akkor kerülhet sor, ha szeretők lesztek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy kulturális összejövetel vagy ismeretség feldob, új életet kezdhetsz egy másik pasival ahelyett, hogy olyasvalaki után sóvárogj, aki sohasem lehet a tiéd.

Rák (06. 22-07. 22.)
Ha a munkahelyeden keresed a szerelmet, de az állásod nem biztosít elegendő alkalmat erre, vállalj olyan mellékállást, mely lehetőséget nyújthat a társkeresésre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha lakást vásárolsz, de a családtól nem kapsz anyagi segítséget, kénytelen vagy magad kézbe venni a családi vállalkozást, s joggal bizakodhatsz a sikerben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzleti ügyben utazgatsz, olyan pasi szúr ki magának, akiért más nők minden bizonnyal ölre mennének egymással, csak hogy felkeltsék az érdeklődését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod elég jól keres ahhoz, hogy eltartson egy olyan igényes nőt, mint te, de te is keményen dolgozol a pénzért, sőt talán még az edzőterembe is lejársz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kezded megérteni, mi a különbség a szex és a szerelem között, és igazán nem válna hátrányodra, ha végre lehorgonyoznál egy pasi oldalán s gyereket szülnél.

Bak (12. 22-01. 20.) Biztosan nem könnyű egy fedél alatt élned erőszakos rokonaiddal, a főnöködet viszont, aki szabad akar leni, mint a szél, különben össze fogja törni a szívedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Feltöltődsz energiával, élet- és akaraterővel, és mindez kedvezően hat kapcsolataidra: nem lesz olyan rendezvény, buli ezen a hétvégén, ahol ott ne lennél.

Halak (02. 20-03. 20.) Fogadd meg, hogy nem fekszel le olyan pasival, akivel együtt dolgozol, de a testi vonzalom mégsem zárja ki egy remek üzleti kapcsolat lehetőségét.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet