Ma lehet, hogy áldozatnak fogod érezni magad - Egymondatos horoszkóp - június 15. csütörtök

2017.június.15.

Mivel a Nap szembenállásba került a Szaturnusszal, akadályok, korlátozások, teljesíthetetlennek tűnő kötelezettségek felbukkanására számíthatunk, és előszeretettel tekintjük magunkat az élet tehetetlen áldozatának. Ám ha képtelenek vagyunk felelősséget vállalni döntéseinkért, beletörődünk egy kínos helyzetbe, meg sem próbáljuk módosítani, következésképpen nem is változik. Ez a konstelláció gyakran okoz önbizalomvesztést, depressziót, gyenge erőnlétet, és hajlamosak leszünk másokat hibáztatni problémáink miatt. Nehéz lesz főnökeink, vagy más tekintélyszemélyek kedvében járni, mégsem szabad kibújni kötelezettségeink alól. Az önérvényesítéshez le kell küzdenünk félelmeinket az elutasítástól, és tudomásul kell vennünk, hogy egy-egy kudarc vagy elutasítás semmiképpen sem azt jelzi, hogy eddig semmire se mentünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy van a szívedben helye a szeretetnek, de ezt a helyet ma szögesdrót veszi körül, ráadásul egy pereskedés vagy utazás is csak csalódást okoz számodra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha veszteség ért, akkor ma csak két dolog érdekel téged, az üzlet és a szex, de ha a párod nem tudja, melyik van éppen előtérben, gyanítani fogja, hogy az előbbi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rádöbbensz, hogy sem a szexet, sem az anyagiakat illetően nem vagy egy hullámhosszon a pároddal, ilyenkor csak egyet tehetsz: tisztázod a helyzetet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha munkaadód túl magasra tette a mércét, ez esetben nem vagy hajlandó a jelenlegi feltételekkel tovább vállalnod a megterhelést, és az együttműködéseteknek vége.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jobban jársz, ha magad segítesz magadon, mintha másra várnál, hogy simábbá tegye számodra az utat, de ne hagyd, hogy valaki összeugrasszon a pároddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy a főnököd nem osztogatja könnyen az elismerést, de emiatt még nem kellene meggondolatlanul odakanyarítanod a nevedet a felmondásod alá.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatodat kockáztatod, ha ellentmondasz egyik barátodnak vagy rokonodnak, de tisztában vagy azzal is, hogy eddig túlságosan alárendelted magadat neki.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem látod be, miért kellene könnyedén átengedned egy üzletet vagy megbízást a legádázabb ellenfelednek: az a szemét alak csak ne halásszon el előled semmit!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Úgy tűnik, bejön egy nagy üzlet, de kötelességmulasztásod miatt sikerülhet végképp elszúrnod mindent, ráadásul egy előnyös szövetségnek is lőttek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd, hogy az irodában vagy vállalkozásodban téged tegyenek meg bűnbaknak valaki más helyett, aki nem neked dolgozik, hanem a konkurencia embere.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kötelékeidben áthidalhatatlan szakadék keletkezhet, s ha úgy érzed, az tart vissza a sikertől, hogy nincsenek működőképes kapcsolataid, csak kifogásokat keresel.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindent megteszel, nehogy megsértsd a főnököd vagy a család által felállított szabályokat, de állandó feszültséged nem marad hatás nélkül: kezdesz kimerülni.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet