Ma lehet, hogy védekezésre szorulsz - Egymondatos horoszkóp - november 19. vasárnap

2017.november.19.

Mivel az erőszakosságra hajlamosító Mars-Plútó fényszög miatt mostanában hatalmi harcok közepette találhatod magad, ne tűrd el senkinek a jelenlétét, aki ellenségesen viselkedik veled. Ha úgy hiszed, kiszolgáltatott helyzetben vagy a pároddal, munkaadóddal vagy a pasikkal szemben a fölényt illetően, ezt a beállítottságodat feltétlenül meg kell változtatnod. Merj harcolni a férfi "fölény" ellen, de védekezz az igazságtalan támadások és a szexuális zaklatás ellen. Nem árt tudni, hogy ez az aspektus gyakran okoz tömeges katasztrófákat, ezért kerüld az olyan helyszíneket, ahol erőszak áldozata lehetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem lesz egyszerű feladat hatalmi csatározások nélkül megoldani egy házassági vagy anyagi konfliktust, de kövess el mindent, hogy elkerüld a pereskedést.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod vagy egyik rokonod azt keresi, hol sebezhet meg, akkor törekedj arra, hogy haragod segítségével tisztázd legfontosabb elvárásaidat és igényeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyermekeddel, barátoddal vagy szeretőddel ne kezdj közös pénzügyi manőverbe, és ne is féltékenykedj partnered hobbijára vagy arra, amivel a szabadidejét tölti.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne ülj tovább egy helyben, eltűrve, hogy alárendeld magad hozzátartozóidnak: hatalmi harc esetén talán még a válás gondolata is megérik benned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazás közben megsérülhetsz, de fölösleges minden konfliktusba belekeveredni, móresre tanítani másokat és megkövetelni, hogy mindenki neked adjon igazat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valószínűleg hatalmi harc alakul ki párkapcsolatodban, amelyben nagy szerepet játszik a pénz és a szex, ráadásul egy kockázatos vállalkozásba is belebukhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a bűnözés terjed a környéken, ügyelned kell otthonod biztonságára, és ha ellenséges vagy manipulatív környezetben élsz, menekülj ki belőle.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki megbánt a munkahelyeden, ereszd ki a gőzt, hiszen jogod van ahhoz, hogy dühös legyél, annál is inkább, mert az elfojtott harag balesetet okozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy közös vállalkozás vége az lett, hogy te és a párod egymás ellen harcoltok, pedig most nem engedheted meg magadnak, hogy agresszív stratégiákat alkalmazz.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden, ahol könyörtelen a versengés, számolj a veszéllyel: ha ingerlékenységed vagy rossz döntésed miatt elveszítesz mindent, csak magadra haragudhatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkahelyeden vagy a rokonságban veszekedés üti fel a fejét, a közlekedésben legyél óvatos, külföldi munkavállalással kapcsolatban se vállalj kockázatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Mostanában nem tanácsos ujjat húznod az adóhivatallal: ha megtagadod az együttműködést, az csak további veszteséget, bosszúságot jelenthet számodra.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

Divat Shoppingtipp

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Nincs különbség - Az IKEA hangszóróval, szivárványos táskával ünnepli a sokszínűséget

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma