Ma lehet, hogy védekezésre szorulsz - Egymondatos horoszkóp - november 19. vasárnap

2017.november.19.

Mivel az erőszakosságra hajlamosító Mars-Plútó fényszög miatt mostanában hatalmi harcok közepette találhatod magad, ne tűrd el senkinek a jelenlétét, aki ellenségesen viselkedik veled. Ha úgy hiszed, kiszolgáltatott helyzetben vagy a pároddal, munkaadóddal vagy a pasikkal szemben a fölényt illetően, ezt a beállítottságodat feltétlenül meg kell változtatnod. Merj harcolni a férfi "fölény" ellen, de védekezz az igazságtalan támadások és a szexuális zaklatás ellen. Nem árt tudni, hogy ez az aspektus gyakran okoz tömeges katasztrófákat, ezért kerüld az olyan helyszíneket, ahol erőszak áldozata lehetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem lesz egyszerű feladat hatalmi csatározások nélkül megoldani egy házassági vagy anyagi konfliktust, de kövess el mindent, hogy elkerüld a pereskedést.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a párod vagy egyik rokonod azt keresi, hol sebezhet meg, akkor törekedj arra, hogy haragod segítségével tisztázd legfontosabb elvárásaidat és igényeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyermekeddel, barátoddal vagy szeretőddel ne kezdj közös pénzügyi manőverbe, és ne is féltékenykedj partnered hobbijára vagy arra, amivel a szabadidejét tölti.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne ülj tovább egy helyben, eltűrve, hogy alárendeld magad hozzátartozóidnak: hatalmi harc esetén talán még a válás gondolata is megérik benned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazás közben megsérülhetsz, de fölösleges minden konfliktusba belekeveredni, móresre tanítani másokat és megkövetelni, hogy mindenki neked adjon igazat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valószínűleg hatalmi harc alakul ki párkapcsolatodban, amelyben nagy szerepet játszik a pénz és a szex, ráadásul egy kockázatos vállalkozásba is belebukhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a bűnözés terjed a környéken, ügyelned kell otthonod biztonságára, és ha ellenséges vagy manipulatív környezetben élsz, menekülj ki belőle.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki megbánt a munkahelyeden, ereszd ki a gőzt, hiszen jogod van ahhoz, hogy dühös legyél, annál is inkább, mert az elfojtott harag balesetet okozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy közös vállalkozás vége az lett, hogy te és a párod egymás ellen harcoltok, pedig most nem engedheted meg magadnak, hogy agresszív stratégiákat alkalmazz.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden, ahol könyörtelen a versengés, számolj a veszéllyel: ha ingerlékenységed vagy rossz döntésed miatt elveszítesz mindent, csak magadra haragudhatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkahelyeden vagy a rokonságban veszekedés üti fel a fejét, a közlekedésben legyél óvatos, külföldi munkavállalással kapcsolatban se vállalj kockázatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Mostanában nem tanácsos ujjat húznod az adóhivatallal: ha megtagadod az együttműködést, az csak további veszteséget, bosszúságot jelenthet számodra.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan