Ma lekörözheted a konkurenciát - Egymondatos horoszkóp - augusztus 21. szerda

2019.augusztus.21.

Az Oroszlán-Merkúr és a Nyilas-Jupiter háromszög ma optimizmusról, ragyogó szervezőképességről, széles látókörről gondoskodik: most könnyen megy a meggyőzés, jó hírekre, előnyös ajánlatokra számíthatsz, felsőbb körökben mozoghatsz, nyelvtudásodat és jogi ismereteidet is kamatoztathatod.

Ma lekörözheted a konkurenciát - Egymondatos horoszkóp - augusztus 21. szerda
Fotó: giphy

A bolygók utazási és hivatalos ügyekben is kedvező fordulatról gondoskodnak, a kommunikáció pedig létfontosságú az üzleti, a társasági és a magánélet területén. Most érdemes új állásról vagy üzletről tárgyalni, de az utazási irodát sem árt felkeresni, hátha elcsípsz egy kedvezményes nyaralási lehetőséget. A Vénusz a mai naptól kezdve szeptember közepéig a Szűz jegyében folytatja útját: munkahelyed talán a legalkalmasabb közeg a társkeresésre.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai csillagállás kedvez a szerződések aláírásának, ráadásul a jog is a te oldaladon áll, és nemcsak önmagadra, hanem párodra is gondolva alakíthatod az életedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Lakásproblémádra megoldás születhet, pénzügyi manővereid sorra sikerrel járnak, ha szeretőd vagy üzletfeled irányítja vállalkozásod pénzteremtő oldalát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán úgy döntesz, hogy családot alapítasz, de párkapcsolatodnak van mozgástere; ma lekörözheted a konkurenciát, és megkötheted életed legjobb szerződését.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyi és anyagi szempontból jelentős lesz a mai nap: ragadj meg minden üzleti ajánlatot, munkalehetőséget, amellyel javíthatsz anyagi helyzeteden!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Üzleti vállalkozásba kezdhetsz, s ami ma még csak kedvtelés, abból később nyereséges vállalkozás lehet, a szenvedély, pedig amelyet érzel, sugárzóvá tesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Legszívesebben rögtön aláírnád ezt az ingatlanvásárlási szerződést, pedig jobb lenne még várni vele, de társaságra van szükséged, nem arra, hogy emészd magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jogász rokonod jó tanácsot adhat, sokan csodálják társasági eleganciádat, és ha protekcióra van szükséged, most rájössz, milyen sokat érnek a jó barátok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az a munka, amit most felvállalsz, jól fizetőnek ígérkezik, és ha fizetésemeléssel vagy jobban fizető állással kapcsolatos hírt vársz, ez az időszak elhozhatja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jogi ügyben kedvező fordulat, cégedet külföldön képviselheted, felsőbb körökben mozogsz, s ma még az sem kizárt, hogy jegygyűrűt húznak az ujjadra.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy előnyös ajánlat arra csábít, hogy lecsapj rá, de ha kísértésbe esnél, emlékeztesd magad arra, hogy egy nyerő tárgyaló sosem mond rögtön igent az ajánlatra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerelmi, üzleti kapcsolatok és a barátságok körei most összekapcsolódnak, de ha nagy pénzekről van szó, ne engedd, hogy eltereljék a figyelmedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyeden előléptethetnek, remek ajánlatokkal bombáznak, és ha állást akarsz váltani, megtalálod a lehető legmegfelelőbb közeget, ahol igazán ragyoghatsz.

Ez is érdekelhet

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

Találj magadnak valakit, aki olyan szerelmesen tekint rád, mint Tom Holland Zendayára

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet