Ma leküzdhetsz bármilyen akadályt - Egymondatos horoszkóp - szeptember 19. csütörtök

2019.szeptember.19.

A Szűz jegyében lévő Mars és a Bak-Plútó háromszögének köszönhetően akaraterőd, céltudatosságod, önfegyelmed és kitűnő erőnléted révén bármilyen problémán úrrá leszel. Most még a műtétektől sem kell tartanod, mert szervezeted gyorsan regenerálódik. Ügyesen befolyásolhatsz másokat, gyökeres változásokat hajthatsz végre a munkádban, vállalkozásodban. Ebben az időszakban olyan feladatokba is belevághatsz, amelyekbe máskor nem mertél. Az ambíció és a bátorság meghozhatja a régóta várt szakmai vagy üzleti áttörést, ráadásul riválisaidat is könnyebben kiütheted a nyeregből, mint más időszakokban. Az intenzív testedzés a szexuális életedre is jótékony hatással lesz: a jobb kondíció, a feszes izomzat, a nagyobb önbizalom mind kedvezően befolyásolja.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha ismered az üzleti élet minden csínját-bínját, munkahelyeden kezedbe kerül az irányítás, de ne kapj össze azokkal, akiktől a munkád és a bevételed függ.

Bika (04. 21-05. 20.) A szerelemben és a sportban sikereket aratsz, és ha valaki felébreszti benned a vágyat, és felfordítja az életedet, ne ellenkezz - nem csak futó kalandról van szó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha keményen dolgozol a pénzedért, csak akkor menj bele egy ingatlanvásárlásba, bármilyen csekély adósságvállalással jár is, ha a dolognak van értelme.

Rák (06. 22-07. 22.) Előnyös feltételekkel változtathatsz állást, jó alkalom vitás kérdések rendezésére; a párod ugyan nem ért egyet mindennel, amit csinálsz, de megpróbálja elfogadni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pénzt és a hatalmat érdem szerint osztogatnák, ott lennél a sor legelején, de sajnos nem így van, ma mégis könnyedén megvívhatsz egy pénzügyi csatát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az üzleti életben ügyesen kamatoztathatod merészségedet, de ne az eszedet, hanem a vágyaidat kövesd, amikor igent mondasz egy Skorpió vagy Bak ajánlatára.

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Mérleg (09. 24-10. 23.) Meg kell védened érdekeidet a pároddal és a családoddal szemben, konfliktuskerülés helyett talán a vagyonmegosztással járó hercehurcát is fel kell vállalnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most könnyen választhatsz olyan munkatársakat magad mellé, akik illenek hozzád és tevékenységedhez, de protekció nélkül mindent sokkal nehezebb elintézni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel nagyra értékeled a biztonságot, ha pénzről van szó, merd megkérni az áradat, hiszen aki számot tart a munkádra, az teljesíti is jogos követelésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Lakásügyben, tanulmányaidban felpörögnek az események, érzékien izgató pillanatokat élhetsz át külföldön, jogaid érvényesítésére is alkalmas ez az időszak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ügyesen bonyolíthatsz kölcsönügyletet, rokoni kapcsolat is hasznot hajt, de ha a hormonok egyszer elszabadulnak, az ész hangja képtelen áthatolni a forgatagon.

Halak (02. 20-03. 20.) Nehéz kibírni egy olyan társsal, akinek kizárólag a pénz jár az eszében, de saját anyagi sikeredhez hatalommal rendelkező barátaidon keresztül vezet az út.

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet