Ma magányosnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp: november 22. vasárnap

2020.november.22.

Mivel ezen a vasárnapon a Halakban lévő Hold a nap első felében a Vénusszal, este pedig az Uránusszal zár be barátságos fényszöget, lelki rokonság köt össze a pároddal és családod tagjaival. Szívességekkel, megérzéseiddel, spontaneitásoddal, kreativitásoddal és a kívánatos érzelmek gerjesztésével létrehozhatod a számodra megfelelő kapcsolatokat és környezetet. Szívesen vállalsz áldozatokat szeretteidért, élvezheted vagy gyakorolhatod a művészeteket, és ha kideríted, hogy a párod miről álmodozik, akkor próbáld meg valóra váltani fantáziáit. A mai napon a szex a legcsodálatosabb lehetőség, hogy álarc és titkolózás nélkül megmutasd magad szerelmi partnerednek.

Ma magányosnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp: november 22. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Magányosnak érezheted magad, mégsem vagy egyedül, családod van, akik szeretnek, a szex pedig kiválóan alkalmas arra, hogy megoszd a pároddal az érzéseidet.

Bika (04. 21-05. 20.) A pároddal ma legyél kicsit titokzatos, azt viszont tudnod kell, hogy egy-két pohár bor és egy pompás ebéd nem kitérő, hanem a pasidhoz vezető út lerövidítése.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kizárólag az érdekel, hogy eladd a szolgáltatásaidat és növeld bukdácsoló céged forgalmát, bizonyítsd be a kedvesednek, hogy képes vagy megvalósítani.

Rák (06. 22-07. 22.) Kapcsolataidat áthatja a szeretet, és ha van bátorságod ahhoz, hogy művészként szíved legmélyebb vágyát valóra váltsd, közönséged és a párod is imádni fog,

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha otthon dolgozol, munkát kaphatsz egyik rokonodtól, és kilátást egy másik jól fizető megbízásra a párodnál is, de titkos viszonyodból bonyodalmak fakadnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egyik pillanatban meg vagy győződve arról, hogy a párod iránti szerelmed esztelenség, ám a következő pillanatban már az is boldoggá tesz, ha csak felhív.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vasárnap is kénytelen vagy egy megbízáson dolgozni, ha az pénzt hoz a konyhára, de nem tudod, hogy szeretődet csak a pénzed érdekel, vagy tényleg te magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a szerelemben a te kezedben van az ütőkártya, próbáld meg ügyesen kijátszani, és akkor a szenvedélyes jelenetek sem hiányoznak a mai programból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne gubbassz a négy fal között, de ne azért dönts egyik barátod vagy kollégád mellett, mert éppen kigyógyulóban vagy egy szerencsétlen kapcsolatból.

Bak (12. 22-01. 20.) Megnézheted a pároddal a legújabb romantikus filmet, beszélgethettek színházról, divatról vagy a legújabb botrányokról, de végre a rokonaiddal is összejöhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem gondoltad, hogy megkapod-e egyik rokonodtól a beígért megbízást, de így lesz, azzal viszont nem értesz egyet, hogy a fizetésed alapján ítéljenek meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedved támad egy romantikus kiruccanáshoz, olyan mély érzést kaphatsz a párodtól, mint senki mástól, de elvárod tőle, hogy egy sikeres cég főnöke legyen.

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke