Ma meg se kottyan a munka - Egymondatos horoszkóp - december 27. csütörtök

2018.december.27.

A Szűz jegyében Hold ma a Bak-Nappal és a Szaturnusszal is barátságos fényszöget zár be: viszonylag könnyen megbirkózhatsz a koncentrációt, alaposságot igénylő feladatokkal, munkahelyeden nélkülözhetetlen leszel. Mivel a Jupiter ebédidőben alááshatja az önfegyelmedet, ha el akarod kerülni az emésztési panaszokat, hagyd ki étrendedből a zsíros falatokat. A nap második felében a Holddal szembenálló Neptunusz óva int attól, hogy mások helyeslésétől függj, és kiszolgáló személyzetként működj hozzátartozód számára.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel sikerül terv szerint teljesítened a kitűzött feladatokat, este megnézhetnél egy romantikus filmet, de a mai randevún mérsékeld a cigarettafogyasztást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha előtérbe kerül benned az igény az egészségesebb életmód, a korszerű táplálkozás és a diéta iránt, ma lehetőleg a gyökeres zöldségekből válogass a piacon.

Rák (06. 22-07. 22.) Az élethez való hozzáállásod helyes: meggondoltan kezdesz a dolgodnak, ám ha fontos iratot kell aláírnod, alaposan olvasd át az apró betűvel írt részeket is.

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pénzügyek terén muszáj tervszerűnek és pontosnak lenned: ma olyan szakmai és pénzügyi helyzetben érzed jól magad, amelynek részleteit alaposan ismered.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne akarj mindenkinek megfelelni, és azt se várd el, hogy minden tökéletes legyen, hiszen a pasid egyszerűen férfi, aki azért jelenik meg, mert téged akar látni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek az elintézendő dolgok: dolgozd ki a módját, hogy szert tehess némi szabadidőre anélkül, hogy elhanyagolnád a munkádat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma sok mindent elrendezhetsz, s olyan emberek támogatnak, akiknek adsz a véleményére: gondoskodj róla, hogy továbbra is jó szívvel legyenek irántad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha új frizurát szeretnél, ülj be a fodrászhoz, de akkor is tanulj meg nemet mondani bizonyos feladatokra, ha attól félsz, hogy elveszíted szolgálatkész híredet.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon a rendet és a biztonságot keresed, ezért mindent megteszel, hogy teljesítsd kötelességeidet, este viszont kedveseddel elmenekülhetsz az álmok világába.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkatársi vagy üzleti kapcsolatodat különös érzéki feszültség jellemezheti, de ne ajándékozd meg a bizalmaddal a másikat, mert könnyen visszaélhet vele.

Halak (02 20-03. 20.) Ha még arra is jut erőd az ünnepek után, hogy hű maradj a párodhoz, akkor élvezheted azt a megnyugtató érzést, hogy mindig akad valaki, akire támaszkodhatsz.

Ez is érdekelhet

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat