Ma megéri kockáztatni - Egymondatos horoszkóp: Március 18. hétfő

2019.március.18.

A Halak jegyében lévő Merkúr és a Bika-Mars harmonikus fényszöge kitűnő ítélő- és megkülönböztető képességet ajándékoz, és lehetővé teszi, hogy ötleteinket megvalósítsuk a gyakorlatban, lecseréljük régi járgányunkat egy új modellre, kifejtsük álláspontunkat és meggyőzzük tárgyalópartnerünket nézeteink helyességéről. Ez a konstelláció fokozza szellemi és fizikai teherbíró képességünket, ezért bármely kihívással megbirkózunk. Kiváltképp azokban a tevékenységekben vagy sportágakban ígér jó eredményeket, amelyek kitűnő reflexeket és koordinációs készséget igényelnek. Ez a fényszög javítja a kommunikációs képességet, és nagyszerű alkalom arra is, hogy megmozgassuk izmainkat, pl. kirándulás, futás stb. formájában.

Ma megéri kockáztatni - Egymondatos horoszkóp: Március 18. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Az üzleti ügyek, az elintézetlen akták megvárnak, de ha pénzről és munkáról kell tárgyalnod, nem árt, ha szerzel némi jártasságot a tárgyalási fortélyokban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szívesen tennél valamit bevételeid gyarapítása érdekében, ráadásul még a kedvesedet is meg akarod szerezni, ma nem kell félned attól, hogy kockázatot vállalj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha megbékélsz azzal a ténnyel, hogy mindig van valaki, aki mérges rád, vagy csalódott benned, akkor nagy nyomástól szabadulsz meg, s nem leszel védekező.

Rák (06. 22-07. 22.) Az aktív pihenésnek, a rábeszélésnek, a csapatmunkának és a világjárásnak több formáját is kipróbálhatod, és ha lehet, azonmód írj alá egy megállapodást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meg tudod győzni az üzletfeleidet és főnökeidet is, hogy jól döntenek, ha téged alkalmaznak, de a mai napon érdemes plusz juttatásokért is tárgyalnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti tárgyalás vagy állásinterjú fontos lehet, és ha új állást vagy üzletet akarsz felhajtani, most sokkal jobb az alkudozásra az erőd, mint később bármikor lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kapod meg a pozíciódnak megfelelő juttatásokat, a tényekre és a logikára alapozva kérj fizetésemelést - azt kapod ugyanis, amit kiharcolsz magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne akard a párodra és a kollégákra erőltetni elképzeléseidet, de ha anyagiakról vagy vállalkozásról van szó, ne riadj vissza attól, hogy érdekeidet érvényesítsd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a munkahelyi nagy hajtás miatt kevesebb időd van a párod és a családod számára, de ez nem keserít el, hanem mint ideiglenes állapotot fogod fel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ügyesen forgatod a szavakat, nincs olyan dolog, amit ne tudnál a magad javára fordítani, de a pároddal is tudasd, hogy senki a világon nem hasonlítható hozzá.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ötletedet pénzre válthatod, de ha kicsi lett a lakásod, a járgányodat vacaknak találod, és a fizetésedet is keveselled, fogadd el egyik ügyfeled ajánlatát.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes a mai napra időzíteni egy megbeszélést, vásárlást és utazást, s gondosan irányítva a tárgyalást, a másiknak azt magyarázhatod meg, amit az hallani akar.

Ez is érdekelhet

Halloween sütik: borzold fel a kedélyeket a legjobb laktóz-és gluténmentes receptekkel!

Halloween sütik: borzold fel a kedélyeket a legjobb laktóz-és gluténmentes receptekkel!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.