Ma megszabadulhatsz gátlásaidtól - Egymondatos horoszkóp: január 28. csütörtök

2021.január.28.

Telihold az Oroszlánban! A több planétától támadott Holddal a Nap jegyében egyenrangú kapcsolatok kialakítására kell törekednünk, ezért magunk mögött kell hagynunk a hiúságot és a büszkeséget. A komoly és ambiciózus Bakban lévő Vénusz és a Plútó együttállása jelezhet kapcsolati válságot, legyen ez személyes, üzleti vagy hivatalos. De mivel a Vénusz komolyan veszi a kapcsolatokat, a Plútó olyan hatalmi küzdelmeket provokálhat, amelyek gyökeres változásokhoz vezetnek. A Vízöntő-Nap jellemzője az együttműködés és a csapatszellem, míg, az Oroszlán-Hold jó tulajdonsága a nagylelkűség, rossz viszont az arrogancia. Megkérdezheted magadtól, hogy ezeket a tulajdonságokat mennyire élted ki az utóbbi időben. De tudnod kell, hogy a pénz és a szex hatalom! Felejthetetlen szexuális élményben lehet részed, megszabadulhatsz gátlásaidtól, de kiszolgáltatottá válhatsz a hatalommal szemben.

Ma megszabadulhatsz gátlásaidtól - Egymondatos horoszkóp: január 28. csütörtök
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour/Babos Kitti

Kos (03. 21-04. 20.) Ringbe szállhatsz magasabb fizetésért, szenvedélyed fellángolhat valaki iránt, aki tehetős és magas beosztású, és aki hatalmi helyzete révén támogathatja a karrieredet.
Bika (04. 21-05. 20.) Egy munkával kapcsolatos utazáson, az egyetemen vagy külföldi kiküldetésed során feltűnhet a nagy Ő - erős kötődésetekből akár házasság is lehet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a pénzkeresés képessége feltétlenül lényeges a párválasztás szempontjából, egy kapcsolatból anyagilag profitálhatsz - szeretődből üzlettárs lehet.

Rák (06. 22-07. 22.) Akkor követed el a legnagyobb hibát, amikor birtokolni és manipulálni akarod a párodat, vagy teljesen függővé teszed magad egy fickótól, akitől gyereket akarsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Családi kapcsolat révén új állást találhatsz, esetleg valami lényeges változás lesz a munkahelyeden – ma csak ara vigyázz, ne tedd iriggyé a kolléganőidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Üzleti ügyben találkozhatsz valakivel, akivel egyébként nem lenne módod, nagyobb nyereségben is reménykedhetsz, de a szexbe ne keverd bele az anyagiakat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanfronton nagyobb nyereségben reménykedhetsz, de ha a szeretődtől vagy egyik gazdag rokonodtól függ az anyagi helyzeted, kiszolgáltatottá válhatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ez a megfelelő pillanat, hogy a pároddal hivatalossá tegyétek a kapcsolatotokat, de ne az legyen a hátsó szándékod, hogy ellenőrzésed alá vond a másikat!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól fizető munka elvállalásával nagyot kaszálhatsz, és sokkal többet nyerhetsz egy szakmai vagy pénzügyi kapcsolatból, mint amennyivel hozzájárulsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban, karrieredben sikerélményekre, népszerűségre számíthatsz, de mivel könnyen a rabjává válhatsz valakinek, szorosabbra vonod szerelmed körül a pórázt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tarts távolságot valakitől, aki rangba fölötted áll, ne fedezd főnökeid és rokonaid alattomos hatalmi játszmáit, de kezdj figyelni a manipuláció újabb jeleire!

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvező benyomást tehetsz azokra, akiktől az anyagi helyzeted vagy üzleti vállalkozásod függ, de legyél résen, ha valaki a szexszel akar függőségben tartani.

Ez is érdekelhet

Valentin-napi ajándék magadnak

Valentin-napi ajándék magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói