Ma megvan az okod az optimizmusra - Egymondatos horoszkóp - szeptember 16. vasárnap

2018.szeptember.16.

A Szűz jegyében lévő Merkúr és a Skorpió-Jupiter azt súgja a füledbe, hogy szó sem lehet arról, hogy a most felajánlott állást vagy üzleti ajánlatot visszautasítsd. A nagy kérdés viszont az, hogy ha egyik kollégád vagy üzleti partnered, aki gazdag és jó partinak számít, a kegyeidet keresi, akkor vajon a szívedre vagy az eszedre hallgatsz? Ma eluralkodik rajtad az optimizmus, mindennek csak a pozitív oldalát veszed észre. Jó hírek, pompás ajánlatok érkeznek, ráadásul bizonyos rejtélyes összefüggésekre is könnyen fényt deríthetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes új állást vagy ösztöndíjat megpályázni, új megrendelőkre kereseti forrásra bukkanhatsz, de az sem kizárt, hogy pompás állásajánlatot kapsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerencsés találkozások, jó hírek tesznek elégedetté, sikeres üzleti kapcsolatokat építhetsz ki, de a gyermekvállalás kérdésében is egyezségre juthatsz a pároddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élvezed, hogy nélkülözhetetlen vagy a családban és a munkahelyeden, új állás várományosa lehetsz, de egyik munkatársad férfiúi próbálkozásain se csodálkozz.

Rák (06. 22-07. 22.) El tudod fogadtatni magad környezeteddel, kapcsolataid révén javíthatod hivatali pozíciódat, de még az is megeshet, hogy egyik vonzó kollégád randevúra hív.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Érdemes komolyan elgondolkodnod azokon a befektetési lehetőségeken, amelyekről most hallasz, mert általuk akár értékes ingatlanra is szert tehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha úton vagy, felkelted egy titokzatos, izgalmas pasi érdeklődését, és minden, ami a joggal, állásügyekkel vagy házassági tervekkel összefüggésben lehet, kedvező.

Jöhetnek a kalandok, új szerelmek - Szeptemberben megállíthatatlan vagy, erőd, szexualitásod az egekben

Jöhetnek a kalandok, új szerelmek - Szeptemberben megállíthatatlan vagy, erőd, szexualitásod az egekben

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ismét egy újabb lehetőség kínálkozik arra, hogy megduplázhasd vagyonodat, foglalkozz az ajánlattal, de vigyázz, mert nehezen kerülöd el a csapdákat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Virágzó vállalkozást vezethetsz, de ha nagyobb hírverésre van szükséged, itt az ideje, hogy hírverést csapj a cégednek – akár egy üzleti összejövetelen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmilyen kellemetlenség nem érhet, a családban és a munkában is nyugalom van, de felesleges álproblémákkal ne terheld sem magad, sem a párodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Az esetleges szakmai vagy jogi konfliktusokat most érdemes tisztázni – külföldi kiküldetés, protekció, megbékélés a konkurenciával… hiába, no, napjaid zsúfoltak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénz- és állásügyben kikerülhetsz a hullámvölgyből, sokkal többre vagy hivatott, mint gondolod, és a barátaid által felkínált lehetőséget is bátran elvállalhatod.

Halak (02. 20-03. 20.) A jogi és utazási ügyek kiválóan alakulnak, hozzátartozóidat jó hírrel lepheted meg, hitveseddel is remekül kijössz, amíg értékeled a bizalmát és a munkáját.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói