Ma mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket - Egymondatos horoszkóp: január 9. szombat

2021.január.8.

A Vízöntőben lévő Merkúr és a Bika-Mars négyszöge vitákat és idegeskedést okoz. Ha valaki megpróbál kihozni a sodrodból, ne magyarázd meg, miért nincs igaza, de ne is adj kéretlenül tanácsokat. Mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket, és bánj óvatosan a hegyes, éles tárgyakkal. Ugyanakkor a Bak-Vénusz és a Bika-Mars trigon fényszöge arra ösztönöz, hogy minden erődet és kreativitásodat céged vagy vállalkozásod felvirágoztatásának szenteld. Jól ismered a pénzszerzés és a ranglétrán való feljebb kapaszkodás módját, és mivel a luxusra és az érzéki élvezetekre sem mondasz nemet, párkapcsolatod is zökkenőmentesen halad. A bizalom, a hűség és egy közös vállalkozás garanciát biztosíthat a szerelemhez.

Ma mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket - Egymondatos horoszkóp: január 9. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkád lehetővé teszi számodra a másik nemmel való találkozást, barátod józanságra intő visszajelzése pedig elejét veszi annak, hogy ész nélkül költekezz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne tárgyalj pénzről vagy állásról, de legyél határozott anélkül, hogy dührohamot kapnál, párkapcsolatodban viszont felélesztheted az erotikus izgalmakat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed nem fog önálló egyéniségnek elismerni, ha anyagilag képtelen vagy megállni a saját lábadon, de ha valaki erőszakoskodik veled, akkor rázd le!

Rák (06. 22-07. 22.) Jó okod van rá, hogy a pároddal vendégül lássatok pár unalmas "fejest" vagy üzletembert, de ha nem válaszolsz egy provokációra, vége szakad az anyagi vitának.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a munkahelyeden keresed a Nagy Őt, ne csak a főnöködet tartsd megfelelő partinak, de ne oktass ki másokat, hogy mit kellene gondolniuk vagy tenniük.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem tudod szétválasztani a szexet, az üzletet és a munkát, sor kerülhet cégegyesítésre, de legyél kemény, ne hagyd, hogy valaki kitúrjon a munkahelyedről.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen szerzel hitelt, de partnered vagy a közös hobbik viszik a pénzt, az időpont viszont nem alkalmas arra, hogy megbeszéljétek szerelmi életeteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nőiesnek, szexisnek tűnsz, felébreszted a párodban szunnyadó védelmező ösztönt, ám ha erőszakoskodsz, akkor csak a versenyszellemet kelted életre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kollégával ne kezdj ki, dolgozz keményen, hogy növeld a bevételeidet, de vajon tudsz-e indulatok nélkül beszélni a pároddal a kapcsolatotokról?

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel képtelen vagy különválasztani a munkát és a szerelmet, talán mégis jobb lenne, ha azonnal az üzletre térnétek, s szigorúan üzleti kérdésekről beszélnétek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szeretővel, rokonnal, üzlettárssal kölcsönösen felbosszantjátok egymást, s ha azt hiszed, hogy nem lehet neked újat mondani, akkor rájössz, hogy tévedtél.

Halak (02. 20-03. 20.) Barát, rokon, szerető ingyen reklámot csinál vállalkozásodnak, szexuális vonzerődet kihasználhatod az üzletkötésnél, de ki kell térned egy házassági vita elől.

Ez is érdekelhet

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

G-Életstílus

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!