Ma mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket - Egymondatos horoszkóp: január 9. szombat

2021.január.8.

A Vízöntőben lévő Merkúr és a Bika-Mars négyszöge vitákat és idegeskedést okoz. Ha valaki megpróbál kihozni a sodrodból, ne magyarázd meg, miért nincs igaza, de ne is adj kéretlenül tanácsokat. Mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket, és bánj óvatosan a hegyes, éles tárgyakkal. Ugyanakkor a Bak-Vénusz és a Bika-Mars trigon fényszöge arra ösztönöz, hogy minden erődet és kreativitásodat céged vagy vállalkozásod felvirágoztatásának szenteld. Jól ismered a pénzszerzés és a ranglétrán való feljebb kapaszkodás módját, és mivel a luxusra és az érzéki élvezetekre sem mondasz nemet, párkapcsolatod is zökkenőmentesen halad. A bizalom, a hűség és egy közös vállalkozás garanciát biztosíthat a szerelemhez.

Ma mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket - Egymondatos horoszkóp: január 9. szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkád lehetővé teszi számodra a másik nemmel való találkozást, barátod józanságra intő visszajelzése pedig elejét veszi annak, hogy ész nélkül költekezz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne tárgyalj pénzről vagy állásról, de legyél határozott anélkül, hogy dührohamot kapnál, párkapcsolatodban viszont felélesztheted az erotikus izgalmakat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed nem fog önálló egyéniségnek elismerni, ha anyagilag képtelen vagy megállni a saját lábadon, de ha valaki erőszakoskodik veled, akkor rázd le!

Rák (06. 22-07. 22.) Jó okod van rá, hogy a pároddal vendégül lássatok pár unalmas "fejest" vagy üzletembert, de ha nem válaszolsz egy provokációra, vége szakad az anyagi vitának.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a munkahelyeden keresed a Nagy Őt, ne csak a főnöködet tartsd megfelelő partinak, de ne oktass ki másokat, hogy mit kellene gondolniuk vagy tenniük.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem tudod szétválasztani a szexet, az üzletet és a munkát, sor kerülhet cégegyesítésre, de legyél kemény, ne hagyd, hogy valaki kitúrjon a munkahelyedről.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen szerzel hitelt, de partnered vagy a közös hobbik viszik a pénzt, az időpont viszont nem alkalmas arra, hogy megbeszéljétek szerelmi életeteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nőiesnek, szexisnek tűnsz, felébreszted a párodban szunnyadó védelmező ösztönt, ám ha erőszakoskodsz, akkor csak a versenyszellemet kelted életre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kollégával ne kezdj ki, dolgozz keményen, hogy növeld a bevételeidet, de vajon tudsz-e indulatok nélkül beszélni a pároddal a kapcsolatotokról?

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel képtelen vagy különválasztani a munkát és a szerelmet, talán mégis jobb lenne, ha azonnal az üzletre térnétek, s szigorúan üzleti kérdésekről beszélnétek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szeretővel, rokonnal, üzlettárssal kölcsönösen felbosszantjátok egymást, s ha azt hiszed, hogy nem lehet neked újat mondani, akkor rájössz, hogy tévedtél.

Halak (02. 20-03. 20.) Barát, rokon, szerető ingyen reklámot csinál vállalkozásodnak, szexuális vonzerődet kihasználhatod az üzletkötésnél, de ki kell térned egy házassági vita elől.

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!