Ma mélyponton lehet az energiaszinted - Egymondatos horoszkóp - október 8. kedd

2019.október.8.

A Mérleg jegyében lévő Nap és a Bak-Szaturnusz négyszöge korlátozásokat, kellemetlen kötelezettségeket, elutasítást, aggodalmakat, deprimált hangulatot, pesszimista beállítottságot jelez. Úgy érezheted, minden teher a te válladat nyomja, és emiatt nem marad időd saját magadra és kapcsolataid ápolására. Energiaszinted mélypontra süllyedhet, saját fogyatékosságaiddal is szembe kell nézned, de ízületi és mozgásszervi panaszok is felléphetnek. Ne másokat okolj saját hibáidért, sértődöttséged miatt ne különülj el másoktól, és lehetőleg ne haragítsd magadra főnökeidet, mert csak te húzhatod a rövidebbet!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a kapcsolatoddal és a munkahelyeddel járó terheket teszed felelőssé problémáidért, ez akadályozza, hogy lépéseket tegyél elégedetlenséged felszámolása ellen.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne vállalj olyasmit, amit nem tudsz teljesíteni, mert ha nincs diplomád, és nem tanulsz tovább, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, és akár el is bocsáthatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzhiány vagy a pasid önzése ma arra ösztönöz, hogy érdemi lépéseket tegyél a helyzet helyrehozására: túlzott reményeidnek viszont csalódás lesz a vége.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a lakásodban valami elromlott, a javítás meglehetősen drága lesz, egy visszautasítás miatti szomorúság pedig még nem ok arra, hogy depresszióba süllyedj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha utálsz egy rangon aluli feladatot, azért még ne hagyd ott az állásodat, ne szakítsd meg szakmai kapcsolataidat, mielőtt erőfeszítéseid gyümölcse beérne.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy valaki, aki közel áll hozzád, baleknak nézzen, s ne engedd, hogy az anyagiak befolyásolják a párodhoz vagy szeretteidhez fűződő kapcsolatodat!

Csak el ne veszítsd a fejed - Íme a nagy októberi horoszkóp

Csak el ne veszítsd a fejed - Íme a nagy októberi horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma mérd fel reálisan, milyen helyet foglalsz el a családban: lehet, hogy már régóta a tiéd a teherviselő szerepe, de ettől még nyugodtan lemondhatsz róla.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokon, főnök kihasznál, a bizonytalan helyzetekből is kezd eleged lenni; munkával kapcsolatos döntést napolj el, de a közlekedésben is akadályokra számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha barátságodat vagy együttműködésedet feltételekhez kötöd, vagy csupán azért akarsz megnyerni valakit, mert a hasznodra lehet, a másik észreveszi a csalást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd megtagadja tőled a béremelést, azzal a kifogással, hogy a cég anyagi lehetőségei korlátozottak, ne fogadd el az érveit, de legyél valamivel rugalmasabb.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Külföldi utazás próbára teszi a házasságodat, partnered önzése megdöbbenthet, hivatalokkal kapcsolatos ügyek miatt is nehezebbnek érzed az életet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szeretnél megváltoztatni egy kellemetlen baráti vagy üzleti kapcsolatot, szakítanod nem kell, de nagy hiba, ha problémáid megoldását a pénztől várod.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?