Ma minden a szex körül forog - Egymondatos horoszkóp: november 25. Hétfő

2019.november.25.

A Skorpió jegyében haladó Hold délelőtt a Neptunusszal, a nap közepén a Szaturnusszal, az esti órákban pedig a Plútóval zár be barátságos fényszöget: ez a fényszög-kombináció felerősíti a megérző- és koncentráló képességedet. Ma tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a hagyományos nőies munkák nem juttathatnak pénzhez és hatalomhoz, szexszel viszont szinte bármit sikerülhet megszerezned. Amennyiben adósságból fakadó nehézségeid támadnak, csökkenteni kell a kiadásaidat és növelni üzleted jövedelmezőségét. Ma vonzanak a kutatói feladatok, cégegyesítéssel juthatsz új bevételi forráshoz, de a konkrét szerelmi aktusra is szükséged van.

Ma minden a szex körül forog - Egymondatos horoszkóp: november 25. Hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha valamilyen vállalkozásba kezdesz, legyél körültekintő az adózási rendeleteket illetően, de kénytelen vagy elfogadni, amit főnököd vagy üzletfeled felajánl.

Bika (04. 21-05. 20.)
Ahhoz, hogy összpontosítani tudj partnered vagy szeretteid szükségleteire, azt kell érezned, hogy teljesen megbíznak benned, szükségük van rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne dolgozd agyon magad valamilyen pénzügyileg gyenge lábakon álló vállalkozásnál, és bizonytalanságban a felől, vajon a munkád később is folytatódik-e még.

Rák (06. 22-07. 22.) Ellenállhatatlan vagy, ugyanakkor szabad préda egy munkamániásnak vagy rosszfiúnak, aki kíván téged, de minek összekeverni az érzelmeket a testi vággyal?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy kis úszás vagy szauna után sokkal jobban esik majd az ebéd, a Skorpió- Hold pedig arra ösztönöz, hogy erősen védelmezd otthonodat és anyagi érdekeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezettel bontod elemeikre a problémákat, hogy felfedezd hogyan is működnek a dolgok, de óvakodj attól, hogy mindenáron ki akard kutatni kedvesed titkait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnél fényűzően élni, de biztonságra való törekvésed remélhetőleg erősen meghatározza a költekezésre és a befektetésekre vonatkozó döntéseidet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen játszod a lélekbúvár szerepét, aki titkos tudást ad át másoknak, de éles nyelved mély sebeket üthet, amelyeket nehezen tudsz majd eltüntetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szívesen osztod meg titkos üzleti információidat egy intim kapcsolatban, nőgyógyászati panaszok esetén pedig kiváló hatású a gyógynövényes ülőfürdő.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai összejövetelen azt figyeled, kinek van hatalma és presztízse, vagy ki az, aki segíthet neked, ráadásul az érdekcsoportosulásokat is képes vagy felismerni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha időnként a gyanakvás, máskor pedig a kiábrándultság a jellemző rád, el kell döntened, hogy mit szeretnél elérni, s ezért milyen áldozatokra vagy hajlandó.

Halak (02. 20-03. 20.) Csatlakozhatsz egy hatalmi szövetséghez, gyűjtögetheted a tudást, de tudnod kell, hogy a párod és a barátok nem szemellenzős magatartást várnak el tőled.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk