Ma mindenbe beleavatkozol: óvatosan tedd! - Egymondatos horoszkóp: április 9. kedd

2019.április.9.

Az Ikrek jegyében haladó Hold a nap első felében együttállásba kerül a Marssal: úgy érzed, rohannod kell, cselekedned, mindenbe beleavatkoznod – ami azt jelenti, hogy állandóan nyüzsögsz. Ma ki nem állhatod a tétlenséget és az unalmat, de ha állandóan elkalandozik a figyelmed, edzened kell a tudatodat, hogy ne csapongjanak a gondolataid.
A mai nap alkalmas költözködésre, helyváltoztatásra, könnyen megszokod ugyanis az idegen környezetet. Tüdődnek, légzőszerveidnek pedig akkor kedvezhetsz, ha minél több időt töltesz el kint a szabadban.

Ma mindenbe beleavatkozol: óvatosan tedd! - Egymondatos horoszkóp: április 9. kedd
Fotó: giphy


Kos (03. 21-04. 20.)
Ma sürgetheted az eseményeket: tele vagy ötletekkel, de ha valaki kotlik az aktáidon, lendülj akcióba, járj utána, ha kell, utazz el érte, de közlekedj óvatosan.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hibáztasd magad, amiért nem keresel többet, de ha nem menedzseled a pénzügyeidet, olyan, mintha vakon bíznád azt másokra, s így nem kis meglepetés érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Humoroddal szimpatizánsokat találsz, de minden nagyobb értékű vásárlás előtt végezz piackutatást, hogy megtudd, melyik üzlet ajánlja a legjobb árat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma kivételesen nem hajszolod a sikert, inkább annak örülsz, hogy végre megpihenhetsz, olvasgathatsz, csak azt ne hagyd, hogy egyesek átgyalogoljanak rajtad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társadalmi ambícióidban ma elszánt vagy, kapcsolatokat teremthetsz, de nem szeretsz finomkodni, pontosan megmondod, hogy mit gondolsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkaadód túl sokat követel, kevés pénzért, nem árthat, ha tudatosan megvizsgálod a pénzszerzési lehetőségeket a mostani fizetéseden kívül is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megfelelően használod az eszedet, ritkán lesz szükséged arra, hogy támadj - a magányos Mérlegek pedig készüljenek utazásra, ismerkedésre, találkozásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mások pénzének megszerzésére különösen alkalmas ez a nap: mivel nincsenek elmaradásaid, könnyedén áldozhatod idődet erre a szenzációsnak ígérkező üzletre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Óvakodj attól, hogy szabadjára engedd haragodat, a nap első felében viszont hagyd az ellenfeleidnek, szerelmi vetélytársaidnak, hogy tönkretegyék magukat!

Bak (12. 22-01. 20.)
A munka olyan számodra, mint egy frontharc: azért akarod bebizonyítani pótolhatatlanságodat, mert félsz, hogy valaki rájön a cégnél, hogy nélküled is működik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szabadságon levő vagy sportoló Vízöntők ma remekül érzik magukat: kilátásuk nyílik egy váratlan flörtre, de tartózkodjanak a könnyű kalandoktól.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem túl bölcs dolog, ha akkor próbálod megváltoztatni családi vagy szerelmi életedet, amikor dühös vagy: indulataid át nem gondolt helyzetekbe sodorhatnak.

Ez is érdekelhet

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke